058-2963300
Furdjel Narsingh sluit aan bij eerste selectie SC Cambuur

Furdjel Narsingh sluit aan bij eerste selectie SC Cambuur

5 oktober 2017, 10:23

Vandaag is er bij de training van de eerste selectie een oude bekende te zien. Furdjel Narsingh trainde de afgelopen maanden al mee bij de beloften en maakt nu definitief de overstap naar het vlaggenschip. Om dit te bekrachtigen heeft hij zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen.

De buitenspeler had het afgelopen jaar geen club, maar was in de twee seizoenen daarvoor ook in Leeuwarder dienst. Destijds was hij een vaste basisspeler in de Eredivisie. In het recente verleden kwam hij daarnaast uit voor FC Volendam, Telstar en PEC Zwolle.

Technisch Directeur Gerald van den Belt is blij met de handtekening van de geboren Amsterdammer, maar tempert tegelijkertijd de verwachtingen. “Iedere Cambuur-supporter weet waar Furdjel tot in staat is en hoeveel talent hij heeft. We moeten alleen niet vergeten dat hij een jaar lang niet of nauwelijks heeft gespeeld. Hij zal kortom tijd nodig hebben om dat niveau weer te halen, maar als hem dat lukt kunnen we daar als club nog veel plezier aan beleven.”

Foto: www.dijksfotografie.nl