058-2963300
Gang van zaken en SC Cambuur slaan handen ineen in het nieuwe stadion

Gang van zaken en SC Cambuur slaan handen ineen in het nieuwe stadion

30 januari 2024, 16:00

De handtekeningen staan en daarmee staat niets een succesvolle samenwerking tussen SC Cambuur en Gang van Zaken nog in de weg. Laatstgenoemde wordt de officiële horecapartner van de Leeuwarder volksclub in het nieuwe stadion op het Elfstedenpark.

Gang van Zaken is overigens de splinternieuwe naam van het huidige Tweetal Catering en de samenwerking wordt aangegaan voor een periode van minimaal twaalf jaar. Dat is niet toevallig, want gezamenlijk wordt ingezet op unieke concepten voor zowel de supporters als de sponsoren, waarbij gastvrijheid en beleving voorop staan.

Zo neemt Gang van Zaken de publiekscatering volledig voor haar rekening op zowel de Noord-, Oost- en Zuid-tribune en valt het ook het nieuwe Supportershome op Noord onder de horecaprofessionals.

Ook sponsoren mogen het één en ander verwachten, want met jaren aan ervaring in de topsport gaat er zowel in het restaurant op de begane grond, in de business ruimtes op de eerste en tweede etage en in de skyboxen gewerkt worden met stuk voor stuk unieke concepten aansluitend bij de verschillende wensen en behoeftes. Dit geldt overigens niet alleen voor wedstrijddagen, want ook buiten de wedstrijden om zal het nieuwe Cambuur Stadion de plek zijn voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en congressen.

Harry van der Zee, directeur van SC Cambuur, is dan ook in zijn nopjes met de aangekondigde samenwerking. “Noordelijke nuchterheid gecombineerd met ambitie en eigenzinnigheid. Dat typeert ons beide en daarin vinden we elkaar als het gaat om dit partnership. We kijken er enorm naar uit om de stadionbeleving voor zowel onze supporters als sponsoren zo optimaal en bijzonder mogelijk te maken en daar gaan we samen de schouders onder zetten.”

Over Gang van Zaken
De wedstrijd begon voor Gang van Zaken in 1977 als Tweetal en kent nog lang geen eindsignaal. Met een team van inmiddels ruim 250 collega’s staan zij dagelijks klaar langs de lijn, op de werkvloer en in de schoolbanken.

Bijdragen aan de fysieke en mentale gezondheid van haar gasten. Ultieme gastvrijheid door middel van eten en drinken. Met aandacht, liefde en een lach. Elke week, elke (wedstrijd)dag en op elk moment.

Gang van Zaken is een zelfstandig onderdeel van Effektief Groep. Kijk voor alle informatie op www.gangvanzaken.nl.

Foto’z: Cambuur Media