058-2963300
GASGEVUH! Ook tijdens SC Cambuur – Ajax weer Supportersplein achter Noord

GASGEVUH! Ook tijdens SC Cambuur – Ajax weer Supportersplein achter Noord

9 maart 2022, 18:57

Het volgende competitietreffen in eigen huis staat voor de deur en ditmaal is dat er niet zomaar eentje: koploper en huidig landskampioen Ajax komt namelijk op bezoek in Leeuwarden. Komende vrijdag vanaf klokslag 20.00 uur zal dit duel worden afgewerkt in een uitverkocht Cambuur Stadion en om de stemming er van tevoren weer optimaal in te brengen organiseren we ook tijdens deze MATCHDAY weer een Supportersplein achter de Noord-tribune!

Vanaf 18.30 uur (anderhalf uur voor aanvang van het duel) zal het Supportersplein starten en zal er een heus The 90’s Are Back-feest losbarsten met een optreden van het in Leeuwarden wereldberoemde DJ-duo Ricardo Silvio & Martin Harder (samen met MC DEN=). Tot en met 19.00 uur kun je in het hele stadion bovendien profiteren van deze aanbieding: zes overheerlijke Amstel biertjes voor slechts € 15,-!

Supporters in het bezit van een Seizoenkaart of losse kaart voor SC Cambuur – Ajax zijn van harte welkom om het Supportersplein te bezoeken en hiervoor dient de ingang naast de Action te worden gebruikt. Naast het feest achter de Noord-tribune zal achter Oost op het poppodium DJ Quinten zijn muzikale kunsten ten gehore brengen. Ook supporters met een kaartje voor de Zuid-tribune kunnen hier terecht.

Graag tot vrijdag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl