058-2963300
GASSAN Diamonds blijft Official Timekeeper van SC Cambuur

GASSAN Diamonds blijft Official Timekeeper van SC Cambuur

28 juni 2024, 14:58

GASSAN Diamonds is ook volgend seizoen de Official Timekeeper van SC Cambuur. Met trots kan worden gemeld dat de al twee seizoenen durende samenwerking met een jaar is verlengd. CEO Benno Leeser heeft namens GASSAN Diamonds de overeenkomst ondertekend.

Het familiebedrijf uit Amsterdam verhuist zodoende mee naar het Kooi Stadion en zal tijdens thuiswedstrijden zichtbaar zijn op het scorebord, het bord van de vierde official en op de LED-Boarding gedurende de laatste vijftien seconden van de eerste en tweede helft. Bovendien zullen beide partijen verbinding zoeken in het aanbieden van exclusieve artikelen richting sponsoren en supporters.

Bedankt voor het vertrouwen en tot snel in het nieuwe stadion!

Over GASSAN 
GASSAN staat voor diamanten, sieraden en luxe horloges. Het bedrijf vertegenwoordigt vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid sinds 1945. Het bedrijf werd opgericht door Samuel Gassan en de kernactiviteit in die tijd was het slijpen van diamanten.

Naast het slijpen van diamanten is het doel van GASSAN informeren over de beroemde vier C’s. Carat, color, clarity and cut, oftewel: karaat, kleur, helderheid en slijpsel. Samen vormt dit de uiteindelijke waarde van elke diamant. GASSAN voegt hier nog een vijfde C aan toe. De C van confidence, oftewel: vertrouwen. Het bedrijf deelt haar kennis en passie graag door iedereen die het wil rond te leiden in de magische wereld van de diamant.  

GASSAN is bovendien officieel dealer van meer dan twintig van ’s werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan zestig van ’s werelds meest exclusieve horlogemerken. Al deze merken worden verkocht in de diverse winkels.

Kijk voor meer informatie over GASSAN op www.gassan.com.