058-2963300
GASSAN Diamonds ook aankomend seizoen Official Timekeeper van SC Cambuur

GASSAN Diamonds ook aankomend seizoen Official Timekeeper van SC Cambuur

27 juni 2023, 11:00

Heugelijk nieuws op commercieel gebied, want GASSAN Diamonds is ook tijdens het seizoen 2023/2024 verbonden aan SC Cambuur als Official Timekeeper. Het familiebedrijf uit Amsterdam is wederom aanwezig in de Verkley Business Club van de Leeuwarder volksclub en tijdens thuiswedstrijden in het Cambuur Stadion ook zichtbaar op zowel het scorebord, wisselbord en op de LED-boarding tijdens de laatste vijftien seconden van de eerste en tweede helft.

Bedankt voor het vertrouwen en op naar een prachtig nieuw voetbaljaar!

Over GASSAN 
GASSAN staat voor diamanten, sieraden en luxe horloges. Het bedrijf vertegenwoordigt vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid sinds 1945. Het bedrijf werd opgericht door Samuel Gassan en de kernactiviteit in die tijd was het slijpen van diamanten.

Naast het slijpen van diamanten is het doel van GASSAN informeren over de beroemde vier C’s. Carat, color, clarity and cut, oftewel: karaat, kleur, helderheid en slijpsel. Samen vormt dit de uiteindelijke waarde van elke diamant. GASSAN voegt hier nog een vijfde C aan toe. De C van confidence, oftewel: vertrouwen. Het bedrijf deelt haar kennis en passie graag door iedereen die het wil rond te leiden in de magische wereld van de diamant.  

GASSAN is bovendien officieel dealer van meer dan twintig van ’s werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan zestig van ’s werelds meest exclusieve horlogemerken. Al deze merken worden verkocht in de diverse winkels.

Kijk voor meer informatie over GASSAN op www.gassan.com.