058-2963300
GASSAN Diamonds vanaf heden ‘Official Timekeeper’ van SC Cambuur

GASSAN Diamonds vanaf heden ‘Official Timekeeper’ van SC Cambuur

5 augustus 2022, 13:45

Wederom heugelijk nieuws op commercieel gebied: GASSAN Diamonds is vanaf dit seizoen aan SC Cambuur verbonden als ‘Official Timekeeper’. Het Amsterdamse familiebedrijf is tevens toegetreden tot de Verkley Business Club van de Leeuwarder volksclub en is tijdens thuiswedstrijden in het Cambuur Stadion zichtbaar op zowel het scorebord, wisselbord en op de LED-boarding tijdens de laatste vijftien seconden van de eerste en tweede helft.

Benno Leeser, president-director van GASSAN, licht de gemaakte keuze toe: “We vinden het fijn om een mooie club als SC Cambuur aan onze huidige partners toe te voegen. Zo zijn we sterk vertegenwoordigd in het Noorden, waar in de toekomst iets moois gaat ontstaan met de komst van het nieuw stadion. Een bijzondere club wordt nog specialer.”

Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, is op zijn beurt blij met de steun en het vertrouwen van het bedrijf. “Als een landelijke en gerenommeerde partij als GASSAN besluit de samenwerking met onze club aan te willen gaan, geeft dat een gevoel van trots. We kunnen dan ook niet wachten om samen verder te bouwen aan onze toekomst.” 

Over GASSAN 
GASSAN staat voor diamanten, sieraden en luxe horloges. Het bedrijf vertegenwoordigt vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid sinds 1945. Het bedrijf werd opgericht door Samuel Gassan en de kernactiviteit in die tijd was het slijpen van diamanten.

Naast het slijpen van diamanten is het doel van GASSAN informeren over de beroemde vier C’s. Carat, color, clarity and cut, oftewel: karaat, kleur, helderheid en slijpsel. Samen vormt dit de uiteindelijke waarde van elke diamant. GASSAN voegt hier nog een vijfde C aan toe. De C van confidence, oftewel: vertrouwen. Het bedrijf deelt haar kennis en passie graag door iedereen die het wil rond te leiden in de magische wereld van de diamant.  

GASSAN is bovendien officieel dealer van meer dan twintig van ’s werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan zestig van ’s werelds meest exclusieve horlogemerken. Al deze merken worden verkocht in de diverse winkels.

Kijk voor meer informatie over GASSAN op www.gassan.com.

Foto: GASSAN Diamonds