058-2963300
Geen goals bij inhaalduel SC Cambuur C2

Geen goals bij inhaalduel SC Cambuur C2

28 april 2015, 21:39

In Leeuwarden speelde de onder-14 van SC Cambuur doelpuntloos gelijk tegen Vitesse.

SC CAMBUUR C2 0-0 VITESSE C2

opstelling SCC C2 Tristan Boersma, Robert Polee (45.Sil Bos), Milan de Koe, Rik de Boer, Kian Visser, Kevin de Vries, Jens van der Heide, Pieter Abe de Jong, Mark van der Meer (55.Chiel Kuiper), Bart Kooistra, Deno Alejo.

“Deze wedstrijd werd een mooi gevecht,” sprak trainer Michiel Buursma. “We speelden op gras en waren van plan om verzorgd te spelen. Het werd echter een harde wedstrijd.” De mooiste kansen waren voor de mannen uit Leeuwarden. Deno Alejo was dreigend terwijl Pieter Abe de Jong een kopbal van de lijn zag gekeerd. “Vitesse had veel moeite met het feit dat we inzakten. Daarnaast hadden ze moeite om door onze verdediging heen te spelen,” zag Buursma.

In de tweede 35 minuten zette de blauwgele formatie het spel uit de eerste helft voort. De thuisploeg leek nog aan het langste eind te trekken maar een vermeend doelpunt werd niet toegekend. Buursma: “Jammer van dit gelijkspel want er had zeker meer ingezeten. Aan de andere kant heb ik wel een mooi potje gezien. In onze laatste wedstrijd voor eigen publiek hebben de spelers gevochten als leeuwen. Dat was super om te zien.”