058-2963300
Geen supporters bij wedstrijden en trainingen, administratie wel deels geopend

Geen supporters bij wedstrijden en trainingen, administratie wel deels geopend

29 september 2020, 11:41

Gisteravond heeft het kabinet op de persconferentie aangekondigd dat de corona-maatregelen met ingang van vanavond -voor op zijn minst drie weken- worden verscherpt. Dit heeft gevolgen voor het bezoeken van onze wedstrijden, trainingen en de openingstijden van de administratie.

Wedstrijden
Het zal niemand zijn ontgaan: de komende drie weken mogen er geen supporters aanwezig zijn op sportcomplexen. Het duel tussen SC Cambuur en FC Dordrecht (zondag 11 oktober) zal dus worden afgewerkt in een leeg Cambuur Stadion.

Trainingen
Helaas houdt bovenstaande maatregel ook in dat er geen supporters aanwezig mogen zijn bij de trainingen. Met ingang van morgen zullen de trainingen van al onze teams achter gesloten deuren worden afgewerkt.

Administratie
Ook de openingstijden van de administratie zullen iets anders zijn dan normaal, maar om onze supporters wel van informatie te kunnen blijven voorzien en voor de verkoop van merchandise blijft de front office deels geopend. De administratie van het Cambuur Stadion zal daarom op werkdagen tussen 13.00 en 15.00 uur geopend zijn.

Online & telefonisch
We willen onze supporters en sponsoren nog steeds zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom blijven we telefonisch ‘gewoon’ bereikbaar. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur staat de lijn open daarnaast helpen we u ook graag via mail (info@cambuur.nl) en/of social media (Twitter & Facebook).

Foto: www.cambuurimages.nl