058-2963300
Gelimiteerd aantal kaarten voor SC Cambuur – N.E.C. terug in de verkoop

Gelimiteerd aantal kaarten voor SC Cambuur – N.E.C. terug in de verkoop

1 april 2022, 10:14

Dit weekend is het eindelijk weer tijd voor Eredivisie-voetbal en neemt SC Cambuur het zondag vanaf 16.45 uur eigen huis op tegen N.E.C. Alle tribunes voor deze wedstrijd waren oorspronkelijk uitverkocht, maar zojuist zijn er een enkele kaarten voor zowel de West- als Zuid-tribune terug in de verkoop gekomen. Heb je nog geen toegangsbewijs voor het treffen met de Nijmegenaren en wil je er overmorgen bij zijn in het Cambuur Stadion? Wees er dan snel bij!

Voor deze wedstrijd is het alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart mogelijk om (extra) kaarten aan te schaffen. Heb je nog geen Clubkaart, dan niet getreurd, want deze is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief (klik hier om een Cambuur Clubkaart aan te vragen).

Onderstaand vind je alle overige praktische informatie omtrent de kaartverkoop.

SC Cambuur – N.E.C.
Zondag 3 april | 16.45 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 15 maart, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks per (seizoen-)clubkaarthouder

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl