058-2963300
Geslaagd business event op locatie bij De Schoenenfabriek

Geslaagd business event op locatie bij De Schoenenfabriek

7 oktober 2014, 10:25

Op maandag tegen de avond aan opende sponsor De Schoenenfabriek haar deuren voor zakelijk Cambuur. Na de opening door Business Club voorzitter Jan Leegstra vertelde mede-eigenaar Joel Timmerman over het unieke retail concept van De Schoenenzaak. Met een collectie waarvan 70% afwijkt van reguliere schoenenwinkels is het concept een verademing in het straatbeeld. Naast de veelzijdige collectie mogen consumenten rekenen op een beleving met een authentieke sfeer. Met winkels in Leeuwarden, Groningen en Zwolle wil men rustig toewerken naar zo’n 25 winkels door heel Nederland.

foto 3 (2)

Gastspreker van de avond was niemand minder dan Jos Jan Greve, eigenaar van het bekende familie schoenmerk “Greve”. De aanwezige sponsoren werden van A tot Z meegenomen in het productieproces.

Sinds kort mag ook de selectie, staf en het personeel van SC Cambuur de kwaliteit van de “Greve” schoenen ervaren met de nette schoenen voor onder het clubkostuum.

Via deze weg bedanken wij graag alle aanwezige sponsoren met in het bijzonder De Schoenenfabriek voor haar gastvrijheid.