058-2963300
Geslaagd trainingskamp SC Cambuur O13 op Vlieland

Geslaagd trainingskamp SC Cambuur O13 op Vlieland

4 juli 2019, 11:03

Zaterdagochtend vroeg vertrok de MS Vlieland vanuit Harlingen naar Vlieland met aan boord de selectie en staf van SC Cambuur O13. Voor de boeg stond een weekend vol sport, plezier en kennismaking.

In de haven op het eiland wachtte teamgenoot en Vlielander Nikolai zijn maatjes op. Hierna konden we zo op onze mountainbikes stappen naar De Lange Paal, waar onze tipitenten al klaar stonden voor gebruik. Na een stevige lunch gingen we naar het vers gemaaide en besproeide grasveld in de prachtige bossen van Oost-Vlieland. Na een intensieve training in de warme zomerzon werd er afgesloten met een partij tegen een met lokaal samengesteld team van Vlielandse jongens en meisjes. Na dit alles was het natuurlijk tijd om even af te koelen in de frisse Noordzee. Uiteraard ging ook hier de bal mee om ook op het strand lekker te kunnen voetballen. Ook het avondeten was prima verzorgd en zo konden we met z’n allen met een goed gevulde maag en nieuwe energie de nacht in voor nog een mooie trainingsdag.

Al vroeg waren we weer uit de veren en na een heerlijk ontbijt gingen we natuurlijk zo snel mogelijk weer naar het voetbalveld voor een training. Naast de training kreeg nog een groepje Vlielanders een korte clinic met enkele leuke voetbalspelletjes. Na de lunch nog even lekker ontspannen in het zwembad van Strandhotel Seeduyn. Aan het eind van de middag wachtte de boot ons weer op om naar Harlingen te gaan. Het was een zeer geslaagd weekend voor de spelers en staf. Uiteraard danken wij iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt en in het bijzonder Rederij Doeksen voor de overtocht, Jan van Vlieland voor de mountainbikes, Westcord Strandhotel Seeduyn voor het zwemplezier en Tipi’s Vlieland voor de schitterende accommodatie.

Namens spelers en staf allen hartelijk dank voor dit prachtige weekend!