058-2963300
Geslaagd VIP-Weekend Cambuur Verbindt en Hotel Post Plaza

Geslaagd VIP-Weekend Cambuur Verbindt en Hotel Post Plaza

19 augustus 2019, 13:52

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover voor 16 geluksvogels tussen de 8 en 12 jaar: een heus VIP- weekend in het Cambuur Stadion en het Post-Plaza Hotel in Leeuwarden! Op vakantie gaan is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend en daarom werden de kinderen volledig in de watten gelegd. Met een overnachting in het Post-Plaza Hotel en een wedstrijdbezoek werd een weekend om niet snel te vergeten.

Vrijdagmiddag rond 13.30 uur werden onze gasten door hun ouders gebracht bij het stadion en kon het weekend beginnen. Iedere aanwezige VIP ontving een eigen Cambuur-tenue, Cambuur badlaken en een mooie rugzak om alle spullen in te bewaren. De eerste activiteit van de dag was meteen sportief: een clinic onder leiding van de spelers van Jong SC Cambuur op het hoofdveld in het Cambuur Stadion.

Rond half vier stond de spelersbus van SC Cambuur klaar om met de kinderen richting het Post-Plaza Hotel te gaan. Eenmaal aangekomen, kregen ze de sleutel van hun eigen luxe hotelkamers. Met open mond inspecteerden de kids de fraaie kamers en het is overbodig om te zeggen dat die goed in de smaak vielen.

Hierna was het tijd voor de tweede activiteit: een rondleiding door het centrum van Leeuwarden. Hier kregen we de bijzondere verhalen achter de street art in onze stad te horen. Van al dat wandelen en luisteren krijg je echter trek, dus zetten we koers terug naar het hotel, waar een heerlijk diner stond te wachten.

Tijd om uit te buiken was er niet, want de wedstrijd tussen SC Cambuur en Go Ahead Eagles stond op het punt van beginnen. Vanaf de beste plekken in het stadion waren de kinderen getuige van de schitterende 5-0 overwinning van SC Cambuur.

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de kinderen speciaal onthaald door de stadionspeaker die hen persoonlijk welkom heette. De kinderen mochten bovendien het grote Cambuur Verbindt doek op de middencirkel vasthouden en in de rust wat drinken in het Spelershome. Na afloop van de wedstrijd stond de disco bus van Taxi Waaksma paraat om iedereen weer veilig thuis te brengen was het tijd om te gaan slapen.


Al was het voor sommige kinderen na veel keten een erg kort nachtje. Gelukkig kon de energie snel weer worden aangevuld met een ontbijtbuffet in het Post-Plaza. Rond tien uur vertrokken we richting het stadion om hier de voetbalhelden te ontmoeten. Eerst even kijken naar de training en daarna lekker met alle spelers meevoetballen! Wat een unieke ervaring. Uiteraard mochten de handtekeningen en foto’s met de selectie en technische staf niet ontbreken!

Tot slot ontvingen de kinderen nog het nieuwe boek van Cambuur Verbindt (‘De Jongen die Voetballer wilde worden’) en vertrokken ze moe, maar voldaan, met hun ouders weer naar huis.

Het weekend was al met al zeer geslaagd en door de goede samenwerking tussen het Post-Plaza Hotel en Cambuur Verbindt hebben deze 16 kinderen een onvergetelijk weekend kunnen beleven. Hiermee hebben ze op de eerste schooldag na de vakantie een geweldig verhaal aan hun klasgenootjes!
__________

Over Post-Plaza Hotel
Van Post-Plaza is er maar 1. Niets is standaard en over elk detail hebben we nagedacht. Bij ons gaat het om het verhaal en de beleving. Als je onze gast bent geweest willen we namelijk dat je het thuisfront niet alleen laat weten hoe gaaf de stad Leeuwarden is, maar juist ook dat je in Post-Plaza bent geweest.

In 2015 hebben wij het voormalig Postkantoor van Leeuwarden een 2e leven gegeven als grootstedelijk Grand Café met 42 hotelkamers. Dat het een Postkantoor is geweest zie je terug tot in de kleinste details. Door middel van een glazen doorgang is het Postkantoor verbonden met het Bankgebouw met nog 40 hotelkamers en de Front Office. Dé plek om in te checken, vragen te stellen en ons uit te zwaaien als je hebt gelogeerd.

Bij ons werken meer dan 100 bijzondere karakters. 1 ding hebben we echter allemaal gemeen; we zijn ondernemers met passie voor gastvrijheid. Authenticiteit is het allerbelangrijkste! Fouten maken mag, een beslissing nemen moet. Door de verantwoordelijkheid daar neer te leggen waar hij hoort, zijn wij anders. Een wakker bedrijf dat kan inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Het enthousiasme spat er van af! Wij zijn Post-Plaza!

Wil je meer weten over het Post-Plaza Hotel? Kijk dan op: www.post-plaza.nl