058-2963300
Geslaagde G-Voetbalmiddag in het Cambuur Stadion

Geslaagde G-Voetbalmiddag in het Cambuur Stadion

11 april 2019, 10:52

Op woensdag 10 april vond in het Cambuur Stadion de jaarlijkse G-Voetbalmiddag plaats. Deze middag, speciaal voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, werd georganiseerd door Cambuur Verbindt in samenwerking met partner De Friesland Zorgverzekeraar. Bijna honderd deelnemers waren op dit evenement afgekomen en beleefden een geweldige middag.

Bij binnenkomst van het Cambuur Stadion kreeg iedere deelnemer een eigen shirt en stond er wat lekkers klaar. Na de officiële opening in de Business Club mocht iedereen naar de spelerstunnel toe voor de opkomst. Door een erehaag van de spelers en staf van de eerste selectie van SC Cambuur betraden de deelnemers het veld, een prachtig moment!

Na het maken van een groepsfoto ging iedereen met zijn eigen groep, onder begeleiding van spelers, staf en medewerkers van De Friesland, langs de verschillende activiteiten op het veld en in het stadion. Zo werd er in de perskamer een heuse persconferentie gehouden en stonden op het veld vele spellen klaar. Iedereen genoot zichtbaar van de activiteiten, waardoor de tijd voorbij vloog. Rond de klok van 16.30 uur was de middag afgelopen, waarna de deelnemers met vele fijne herinneringen weer naar huis gingen.

Namens Cambuur Verbindt en De Friesland willen we iedereen bedanken voor hun komst naar deze middag! We hopen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad en zien jullie graag gauw weer in het Cambuur Stadion!