058-2963300
VACATURES | Stagiair(e) communicatie en stagiair(e) MVO stichting Cambuur Verbindt

VACATURES | Stagiair(e) communicatie en stagiair(e) MVO stichting Cambuur Verbindt

4 juni 2021, 12:52

Stichting Cambuur Verbindt is voor komend seizoen per direct op zoek naar een tweetal stagiair(e)s. Het betreft hierbij de functies stagiair(e) communicatie (periode september 2021 t/m februari 2022 en/of februari 2022 t/m juni 2022) en een stagiair(e) MVO (periode september 2021 t/m juni/juli 2022).

Cambuur Verbindt is de maatschappelijk stichting van SC Cambuur en organiseert al jaren diverse maatschappelijke projecten op het gebied van talentontwikkeling, gezondheid en integratie- en leefbaarheid voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Van sporters met een handicap tot allochtone vrouwen die de Nederlandse taal willen leren. Dit doen we met het gebruik van de faciliteiten van SC Cambuur (spelers, organisatie en stadion).

Onderstaand vind je de twee vacatures. Ben jij na het doorlezen van de gehele vacature geïnteresseerd in één van deze twee stagefuncties binnen Cambuur Verbindt? Schrijf dan snel een pakkende sollicitatiebrief (inclusief CV) en stuur deze naar het onderstaande mailadres. Voor vragen voor deze vacature kun je bij de onderstaande contactpersoon terecht.

Stichting Cambuur Verbindt
Karin Smit (Projectleider)
info@cambuurverbindt.nl

Vacature stagiair(e) communicatie stichting Cambuur Verbindt

Als stagiaire communicatie ben je (mede-)verantwoordelijk voor het onderhouden van de website en ben je actief op onze sociale media voor webcare en updates. Daarnaast stel je nieuwsbrieven op voor onze verschillende doelgroepen en werk je mee aan meerdere (communicatie-)projecten. Je draagt bij aan de communicatie over de MVO- activiteiten van de club: intern (binnen alle geledingen van de club) en extern (naar partners en publiek).

Vacature stagiair(e) communicatie 2021-2022

Vacature stagiair(e) MVO stichting Cambuur Verbindt

Als stagiair MVO ondersteun je in het sociaal maatschappelijk beleid en het programma van de club. Je ondersteunt de coördinator van stichting Cambuur Verbindt in de interne al externe afstemming van de activiteiten die onder de vlag van de club worden uitgevoerd en ondersteund in de communicatie daarover.

Vacature stagiair(e) MVO 2021-2022