058-2963300
Gezocht: Stagiair(e) HR

Gezocht: Stagiair(e) HR

20 mei 2020, 16:12

Op dit moment is onze afdeling HR op zoek naar een HBO-stagiair voor de periode vanaf september 2020. Wil jij stage lopen bij de mooiste club van Nederland? Solliciteer dan nu!

SC Cambuur is een warme, sympathieke volksclub waar iedereen zich thuis voelt. Een ‘avondje Cambuur’ staat garant voor een avond vol passie, strijdlust en emotie. Maar SC Cambuur is ook een ambitieuze club. Terecht ook, want het DNA van de club is in vele opzichten uniek.

Stage lopen bij SC Cambuur betekent actief zijn in een dynamische wereld waar geen dag hetzelfde is. Je bent werkzaam in een jong en enthousiast team waarin iedereen volop ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen en ideeën uit te voeren. Bovendien krijg je de kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij een betaald voetbalorganisatie.

Bij SC Cambuur krijg je de kans om kennis te maken met HR en mag je zelf input leveren en meewerken aan de ontwikkeling HR-instrumenten, denk hierbij aan zaken zoals werving en selectie, beoordelingen, personeel reglementen ect. Daarnaast mag je workshops verzorgen voor het personeel. Het is jouw taak om samen met je collega invulling te geven aan HR en daarbij alle personele zaken draaiende te houden. Aan afwisseling in werkzaamheden geen gebrek!

De functie vereist zelfstandigheid, goede communicatieve vaardigheden en nauwkeurigheid. Zie jij jezelf in dit profiel en wil je werken in deze dynamische omgeving solliciteer dan als stagiair HR bij SC Cambuur Leeuwarden.

Wie zoeken we?

  • Je bent vanaf begin september op zoek naar een meewerkstage of afstudeerstage;
  • Je bent vier dagen per week beschikbaar;
  • Je hebt een proactieve houding, neemt initiatief;
  • Je bent leergierig, gedreven en een enthousiast persoon;
  • Denkt graag out of the box en durft over je eigen afdeling heen te kijken;

Solliciteren
Enthousiast geworden? Stuur dan uiterlijk 1 juli 2020 je CV en motivatie naar info@cambuur.nl t.a.v. Dominique Zweijtzer.

Foto: www.cambuurimages.nl