058-2963300
GGZ Friesland vrijdag te gast in maatschappelijk vak

GGZ Friesland vrijdag te gast in maatschappelijk vak

12 oktober 2017, 17:14

Komende vrijdag spelen we de thuiswedstrijd tegen FC Oss in ons eigen Cambuur stadion. Net als bij elke andere thuiswedstrijd hebben ook deze keer weer een aantal bijzondere gasten op bezoek in ons maatschappelijke vak. Op uitnodiging van Cambuur verbindt bezoeken zij morgen de wedstrijd SC Cambuur- FC Oss.

Maatschappelijke vak
Dit seizoen zal er elke thuiswedstrijd een organisatie aanwezig zijn die zich op maatschappelijk gebied inzet voor onze gemeente. Omdat deze organisaties zeer goed werk verrichten willen wij hen graag in het zonnetje zetten en hebben we bij SC Cambuur een maatschappelijk vak in het leven geroepen. In dit maatschappelijke vak neemt elke thuiswedstrijd een andere organisatie plaats. Deze thuiswedstrijd is dat dus GGZ Friesland.

Over GGZ Friesland
GGZ Friesland is een instelling die zich richt op het gebied geestelijke gezondheid in Friesland. Zij bieden programma’s en ondersteuning aan mensen met (ernstige) psychische problemen en stoornissen. Omdat wij vinden dat zij zeer goed werk verrichten verdienen zij deze week een plekje in het maatschappelijke vak!

Veel plezier bij de wedstrijd!