058-2963300

Grote opkomst jonge fans bij training eerste selectie

24 februari 2015, 20:38

Bijna 200 jonge Cambuurfans waren vanochtend op bezoek in het Cambuur Stadion om de training van de mannen van Henk de Jong bij te wonen. Zij waren aanwezig op uitnodiging van de KidsClub Cambuur (voor meer informatie: www.kidsclubcambuur.nl): “Het is voorjaarsvakantie en daarom hebben we alle leden van de Kidsclub uitgenodigd om de training van dinsdagochtend bij te komen wonen.” Samen met hun familie hebben ze vanaf de tribune meegekeken en konden de jonge fans met Camigo op de foto.

Tijdens de warming-up werd er geklapt en gezwaaid door de spelers en door het altijd aanwezige publiek. Er hing een gezellige sfeer op de West- tribune. Bij de partijvorm werden de spelers na elk doelpunt toegejuicht. Door de jonge supporters zelf werd ondertussen ook nog een balletje getrapt. Misschien zitten hier de toekomstige Van de Streek, Barto of Nienhuis wel tussen.

Enkele reacties van de jonge supporters: “Het was echt super leuk, ik heb alle handtekeningen van de spelers kunnen krijgen.” Henk de Jong kreeg ook nog een compliment: “Ik vind Henk de Jong cool en hij doet het supergoed.”

Na afloop van de training was er voor iedereen een elftalposter beschikbaar. Hierop konden alle handtekeningen worden verzameld. In lange rijen stonden de jonge supporters te trappelen om naar binnen te gaan. In groepjes zijn de kinderen naar binnen gegaan om langs de tafels te gaan waar de spelers bij stonden. Er werd druk handtekeningen verzameld op de poster, een Cambuur-shirt of een Cambuur-bal. Ook stonden de mobieltjes en camera’s continu aan om met de spelers op de foto te kunnen gaan.

Ook CambuurTV was hierbij aanwezig en maakte de volgende reportage:

Op de foto met Camigo

Op de foto met Camigo

2a

Handtekeningen scoren

Handtekeningen scoren

3a3a