058-2963300
Haan Reclamewerk ook komende twee seizoenen Business Partner SC Cambuur

Haan Reclamewerk ook komende twee seizoenen Business Partner SC Cambuur

12 juni 2020, 14:08

Wederom heugelijk nieuws op zakelijk gebied: trouwe sponsor Haan Reclamewerk en SC Cambuur hebben deze week overeenstemming bereikt over een verlenging van de bestaande samenwerking. Het in Stiens gevestigde bedrijf is ook de komende twee seizoenen verbonden aan de volksclub van het Noorden als Business Partner.

Christiaan de Jong, eigenaar van Haan Reclamewerk, over het verlengen van de bestaande samenwerking: “We hebben eigenlijk helemaal niet getwijfeld of we wel of niet zouden verlengen. Al jaren zijn we trotse partner van de club en versterken we elkaar waar we kunnen. De recente Cambuur Komt Eraan autosticker- en vlaggenactie zijn daar mooie voorbeelden van, maar ook in het netwerk zijn we zeer actief. Daarbij willen we juist nu onze steun en trouw aan de club laten zien.”

Ook Maarten Gildemacher, sales manager van SC Cambuur, is zeer content met het vertrouwen van Haan Reclamewerk. “Het is echt niet vanzelfsprekend dat sponsoren zich in deze tijd voor meerdere jaren verbinden aan de club en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Hier spreekt vertrouwen uit en dat is precies hoe we beide naar de toekomst kijken.”

Over Haan Reclamewerk
Ooit als eenmanszaak vanuit huis begonnen, is Haan Reclamewerk al jaren een stabiele en betrouwbare factor in de signwereld. Douwe de Haan richtte Haan Reklame in 1988 op en sinds 2009 is Christiaan de Jong zijn ‘partner in crime’. In 2014 kreeg het bedrijf een nieuwe naam – Haan Reclamewerk – en huisstijl.

Het bedrijf is gericht op de toekomst en combineert creatieve ideeën met de beste technologieën, zodat bedrijven goed zichtbaar en herkenbaar zijn in een snel veranderende markt. Haan Reclamewerk zorgt ervoor dat bedrijven hun klanten bereiken op de plekken waar ze zich bevinden. Of ze nu rondlopen, rijden of winkelen. Dit door middel van gevelreclame, voertuigreclame, lichtreclame, belettering en XXL printing. En dat is nog niet alles. Sinds kort produceert Haan Reclamewerk voor particulieren namelijk ook fotogeschenken op hout onder de naam www.eigenfotoophout.nl.

Kijk voor meer informatie over Haan Reclamewerk op www.haanreclamewerk.nl.

Foto: SC Cambuur