058-2963300
Haan Reclamewerk tekent voor upgrade naar co-sponsorschap SC Cambuur

Haan Reclamewerk tekent voor upgrade naar co-sponsorschap SC Cambuur

11 juli 2022, 11:36

Opnieuw heugelijk nieuws op commercieel gebied: SC Cambuur heeft met trouwe sponsor Haan Reclamewerk overeenstemming bereikt over een verlenging van de bestaande intensieve samenwerking. Het in Stiens gevestigde bedrijf maakt tevens een mooie doorgroei binnen de sponsorpiramide: van business partner naar het co-sponsorschap.

Christiaan de Jong, mede-eigenaar van Haan Reclamewerk, licht de upgrade van het sponsorschap toe: “Zowel op sportief als zakelijk vlak doet SC Cambuur het al jaren geweldig met als absolute hoogtepunten de negende plek in de Eredivisie (seizoen 2021/2022) en het slaan van de eerste paal van het nieuwe stadion. Als Haan Reclamewerk zijn we sinds 2009 nauw aan deze fantastische club verbonden, maar wat ons betreft was dit pas het begin. Vanaf nu gaan we vol enthousiasme in de aanval!

Maarten Gildemacher, sales manager bij SC Cambuur, is zeer content met de mooie woorden en het vertrouwen vanuit de signmaker. “Het is een heel goed teken dat sponsoren binnen ons netwerk zo toegewijd zijn aan de club. We kunnen dan ook niet wachten om samen met Haan Reclamewerk verder te bouwen aan onze Gouden Toekomst.”

Over Haan Reclamewerk 
Als grootste signmaker van Noord-Nederland verzorgt Haan Reclamewerk in eigen beheer de visuele communicatie voor onder andere landelijke winkelketens, zakelijke dienstverleners, horecabedrijven en overheden. De Friese nuchterheid brengt het bedrijf door heel Nederland en soms ook daarbuiten. Met de overname van twee collega-reclamemakers in 2022 zijn de ambities volstrekt helder. Duurzaam en verantwoord ondernemen worden daarbij bovendien niet uit het oog verloren.

De belangrijkste reclameproducten van Haan Reclamewerk als totaalontzorger zijn bewegwijzering, voertuigreclame, city- en eventdressing, retailsigning, lichtreclame en raamfolie techniek. Van het eerste advies tot het ontwerp, de productie, montage en het periodieke onderhoud. Het bedrijf doet dit met eigen machines en een toegewijd team van ruim veertig vakmensen.

Kijk voor meer informatie over Haan Reclamewerk op www.haanreclamewerk.nl.

Foto: Cambuur Media