058-2963300

HALVE SEIZOENKAART | Steun jij de koploper in de 2e seizoenshelft?

1 januari 2020, 14:00

Wij staan bovenaan, ja wij staan bovenaan! Hoe lang we dit nog kunnen zingen in het Cambuur Stadion weet niemand, maar één ding is zeker: saai gaat het in ieder geval niet worden! Onder leiding van Henk de Jong en Sandor van der Heide is het dit seizoen ouderwets genieten. Zeker in thuiswedstrijden is het met goed voetbal, veel doelpunten en de unieke sfeer alles wat een Avondje Cambuur zo bijzonder maakt.

We krijgen dan ook veel vragen over wanneer de Halve Seizoenkaart beschikbaar is en voor al die supporters hebben we goed nieuws: per direct! Je hebt al een eigen plek in het Cambuur Stadion voor alle 10 wedstrijden na de winterstop vanaf slechts € 95,-. Hier zitten bovendien fraaie affiches bij tegen onder andere De Graafschap, NAC Breda, Roda JC en FC Volendam.

Wil jij kortom de ontknoping in de Keuken Kampioen Divisie écht meemaken? Pak dan die kaart voor Cambuur en claim je eigen plek in ons digitale stadion via onderstaande link.

> Klik hier om een Halve Seizoenkaart aan te schaffen

Kom je liever naar het stadion? Dan ben je tijdens kantooruren van harte welkom bij de administratie van het Cambuur Stadion.

Graag tot in het Cambuur Stadion!

De prijzen van de Halve Seizoenkaarten zijn als volgt:

Seizoenkaarten voor de invalidentribune zijn uitverkocht.