058-2963300

‘Hampie’ Bakker en Rein de Vries benoemd tot Ereleden

22 juni 2014, 12:33

Op de sponsoravond ter ere van het 50-jarig bestaan zijn gisteravond Johannes ‘Hampie’ Bakker en Rein de Vries benoemd tot Ereleden van SC Cambuur. Uit handen van voorzitter van de Raad van Commissarissen Ype Smid en Anno Gersjes ontvingen zij het speciale speldje, welke alle Ereleden ontvangen bij hun benoeming.
_FHJ0745-cam-lr

Johannes Bakker, of ‘Hampie’ Bakker zoals de meesten hem kennen, dankt zijn benoeming aan zijn grote verdiensten als vrijwilliger voor SC Cambuur. Ondanks dat ‘Hampie Bakker’ nooit voor SC Cambuur heeft gevoetbald (toenmalig bestuurder Anne Vondeling vond dat hij er te hard in ging, en vreesde dat dit ten koste zou gaan van de sponsoring), is hij na deze teleurstelling al tientallen jaren in meerdere functies actief geweest voor de club. En nog altijd zet hij zich in voor ‘zijn’ club. Zo ontvangt hij op wedstrijddagen de scheidsrechters en de bestuurders van de bezoekende club, en verzorgd hij nog regelmatig rondleidingen door het stadion.

_FHJ0714-cam-lr
Vlnr: Rein de Vries, Anno Gersjes (al jaren Erelid) en Hampie Bakker

Mochten bij de naam ‘Rein de Vries’ nog geen bellen gaan rinkelen, dan is dit zeker wel het geval wanneer u zijn stem hoort. Rein de Vries mag zichzelf namelijk de langstzittende stadionspeaker van Nederland noemen. De Vries is al sinds 1977 actief als vrijwilliger voor SC Cambuur. In 1985 volgde hij Joke Hoekema op en werd hij de vaste speaker bij de thuiswedstrijden van SC Cambuur. Met zijn karakteristieke en herkenbare stemgeluid is hij haast niet meer weg te denken bij onze club.

SC Cambuur wil beide heren nogmaals feliciteren met hun benoeming en vooral bedanken voor hun verdiensten voor onze club.

Foto`s: www.dijksfotografie.com