058-2963300
Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – Almere City FC?

Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – Almere City FC?

9 maart 2018, 11:48

Ook dit seizoen nemen Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur weer tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Vorig seizoen ging Hampie er met de bloemen vandoor, dus laatstgenoemde zal gebrand zijn om dit jaar de overwinning te pakken. Onderstaand de prognoses voor het duel tussen SC Cambuur en Almere City FC.

Hampie Bakker:
“De punten worden steeds belangrijker om de Play-Offs te halen. Tegenstander Almere City FC staat op 8e plaats met 39 punten en derhalve 5 punten meer dan SC Cambuur. Bij winst blijven zij met nog enkele andere clubs binnen bereik; anders zal het heel moeilijk gaan worden. Almere City FC is een aanvallend ingestelde ploeg en zal niet gauw zoals vele andere bezoekende clubs zich zeer verdedigend gaan opstellen. Dit laten ook de volgende cijfers zien: een doelsaldo van 49 voor en 52 tegen. Uit scoorden zij 19 maal en kregen er 33 tegen. Van de 11 gewonnen wedstrijden werden er 3 uit behaald en van de  6 gelijke spelen ook 3. De cijfers geven aan dat onze tegenstander thuis het beste presteert. Toch verwacht ik dat Almere City FC vanavond aanvallend voorzichtiger dan anders zal gaan spelen en voorspel een krappe overwinning voor ons van  2-1.”

Uitslag: 2-1

Rein de Vries:
“Alhoewel FC Oss thuis vaak wint, hadden de  wij als echte Cambuurmensen toch wel een beter resultaat verwacht van onze jongens. Natuurlijk hebben wij pech dat twee van onze spitsen geblesseerd zijn geraakt. Maar dan nog mag je m.i. niet verliezen van een club met een minimale begroting. Vanavond kan onze club revanche nemen voor die tegenvaller. Iets wat gezien ons programma feitelijk ook nodig is. Tijdens de voorbereiding hebben we nog geoefend tegen Almere City FC. Op het terrein van Leovardia wisten zij SC Cambuur op een 3-2 nederlaag te trakteren. Zij beschikken over een elftal dat goed verzorgd voetbal kan spelen. Hebben duidelijk meer goals gemaakt dan SC Cambuur, maar hebben er ook een aantal meer goals tegen. Al met al denk ik zeker niet dat het 0-0- zal blijven. Ik verwacht een 3-2 overwinning voor onze club in een attractieve wedstrijd.”

Uitslag: 3-2

Tussenstand: 13-12

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Foto: www.dijksfotografie.nl