058-2963300
Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – FC Den Bosch?

Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – FC Den Bosch?

24 november 2017, 16:00

Ook dit seizoen nemen Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur weer tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Vorig seizoen ging Hampie er met de bloemen vandoor, dus laatstgenoemde zal gebrand zijn om dit jaar de overwinning te pakken. Onderstaand de prognoses voor het duel tussen SC Cambuur en FC Den Bosch.

Hampie Bakker:
“Onze tegenstander van vanavond, FC Den  Bosch, boekte in haar laatste wedstrijd thuis tegen FC Volendam een 3 1 overwinning. SC Cambuur behaalde in een zwaar bevochten wedstrijd met 1-0  tegen Fortuna  Sittard de eerste thuiszege. De wijze waarop deze overwinning tot stand kwam verdient alle lof. Vanaf de eerste minuut een enorme inzet, die men ook gedurende ruim een uur met tien man wist vol te houden en daarbij trachtte het betere voetbal te behouden. FC Den Bosch staat op de 5e plaats met 22 punten en een doelsaldo van 24 – 15. In de 7 uitwedstrijden scoorden zij  9 keer en kregen  9 doelpunten tegen, terwijl zij in deze wedstrijden 2 maal de winst behaalden en 3 keer gelijk speelden. Daaruit blijkt dat FC Den Bosch in uitwedstrijden een taaie tegenstander kan zijn. De uitgewonnen bekerwedstrijd van SC Cambuur tegen FC De Bosch met 0-2 behoeft daarvoor zeer zeker nog niet een graadmeter te zijn. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat we met dezelfde inzet en spelinzicht van de afgelopen wedstrijd een goed resultaat zullen bereiken met een 2-0 overwinning.”

Uitslag: 2-0

Rein de Vries:
“Vanavond de wedstrijd tegen het momenteel prima draaiende FC Den Bosch. Zij wisten eerder dit seizoen kampioenskandidaat nummer één, N.E.C., te trakteren op een overtuigende nederlaag van maar liefst 3-0. Daar staat tegenover dat wij, SC Cambuur,  FC Den Bosch kansloos lieten in het onlangs gespeelde bekerduel in Den Bosch. Het vorige seizoen, toen wij uiteindelijk op de derde plaats eindigden met vooral in tweede helft van het seizoen fantastisch voetbal, verloren wij twee keer van FC Den Bosch. Vorige week vrijdag hebben wij, vooral door keihard te werken, Fortuna Sittard verdiend met een nederlaag teruggestuurd naar Limburg. Als onze spelers hetzelfde weten te brengen en hopelijk net zo overtuigend weten te beginnen aan de wedstrijd reken ik op de tweede thuisoverwinning dit seizoen. Mijn voorspelling is een 3-1 overwinning voor SC Cambuur.”

Uitslag: 3-1

Tussenstand: 3-0

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Foto: www.dijksfotografie.nl