058-2963300
Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – FC Eindhoven?

Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – FC Eindhoven?

2 april 2018, 12:50

Ook dit seizoen nemen Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur weer tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Vorig seizoen ging Hampie er met de bloemen vandoor, dus laatstgenoemde zal gebrand zijn om dit jaar de overwinning te pakken. Onderstaand de prognoses voor het duel tussen SC Cambuur en FC Eindhoven

Hampie Bakker:
“Op het moment van schrijven van dit artikel over de prognose van de uitslag van de wedstrijd van SC Cambuur tegen FC Eindhoven zijn de resultaten van de gespeelde wedstrijden van vrijdag j.l. niet bekend. Ik volsta dan ook met de gegevens van voor vrijdag j.l.  FC Eindhoven stond toen op de 18e plaats uit 31 wedstrijden met 34 punten. Zij behaalden deze punten uit 10 gewonnen wedstrijden, 7 thuis en 3 uit en uit 4 gelijke spelen, 1 thuis en 3 uit. In thuiswedstrijden werd de betere resultaten behaald. Wil SC Cambuur de nacompetitie nog halen dan zal in de komende 2 weken met 3 thuiswedstrijden de volledige punten moeten worden behaald. In de nacompetitie doen 8 Jupiler clubs mee; de Jong elftallen niet. De kampioen plaatst zich rechtstreeks voor de Eredivisie; mocht dat een Jong elftal zijn dan wordt dat de eerstvolgende niet Jong elftal club. Verder doen de  4 clubs met een periode titel mee en de 4 hoogst geplaatste niet Jong elftallen. Ik heb voor vandaag een goed vertrouwen in een gunstige uitslag en verwacht een overwinning van 3-1.”

Uitslag: 3-1

Rein de Vries:
“Er van uitgaande dat mijn voorspelling tegen FC Volendam, zijnde drie punten voor SC Cambuur de juiste voorspelling was moet de wedstrijd tegen FC Eindhoven ook worden gewonnen om het paasweekend tot een voor onze club mooi weekend te maken. Ook FC Eindhoven vecht wellicht voor zijn laatste kans. Natuurlijk is op het moment van het schrijven van deze prognose niet bekend wat de lichtstadbewoners afgelopen vrijdag voor resultaat hebben behaald. Zij beschikken met Mart Lieder over de topscorer van de Jupiler Leaque en zijn in het verleden altijd een moeilijk voor ons te bestrijden tegenstander geweest. Ook zij hebben wel eens een beter seizoen gedraaid dan het huidige, maar omdat wij voor eigen publiek spelen op het lekker klassieke tijdstip van half drie vertrouw ik erop dat de drie punten in Leeuwarden blijven. Mijn voorspelling is een 2-1 overwinning voor SC Cambuur.”

Uitslag: 2-1

Tussenstand: 18-15

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Foto: www.dijksfotografie.nl