058-2963300
Hampie VS Rein | Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – FC Eindhoven?

Hampie VS Rein | Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – FC Eindhoven?

28 april 2017, 15:06

Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries nemen het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Onderstaand de prognoses voor het duel tussen SC Cambuur en FC Eindhoven.

Tussenstand: 20-16

Hampie Bakker:
“Met nog 2 wedstrijden te spelen, vanavond tegen FC Eindhoven en volgende week uit tegen Jong Ajax is SC Cambuur reeds zeker van deelname aan de 2e ronde van de Play-Offs. Met de behaalde 68 punten kan Volendam met 59 punten ons niet meer in halen. Een felicitatie is hier bijzonder op zijn plaats voor de Technische Staf en de gehele selectie. De komende 2 wedstrijden kunnen nu benut worden om zich te richten op de belangrijke wedstrijden in de 2e ronde van de Play-Offs en de mogelijke deelname aan de finale. Voor FC Eindhoven is de uitslag nog van wezenlijk belang voor deelname aan de nacompetitie. De laatst gespeelde wedstrijd van FC Eindhoven thuis tegen VVV eindigde in 0 – 0, waarmee VVV het kampioenschap behaalde. De uit wedstrijd van SC Cambuur tegen FC Eindhoven  ging met 2 – 0 verloren. FC Eindhoven won 12 keer thuis en uit 3; speelde  thuis 2 keer gelijk en uit 5 maal. Thuis werd 4 en uit 10 keer verloren. Ik verwacht een overwinning van 2 – 1.”

Uitslag:  2-1

Rein de Vries:
“Na het zeer verdiend winnen van de vierde periode en bovendien de meest ideale uitgangspositie te hebben bereikt, kan onze club zich gaan opmaken voor de Play-Offs. Met nog twee wedstrijden te gaan kan onze technische staf zich op deze cruciale fase voorbereiden. Vanavond is FC Eindhoven  een tegenstander die nog alle kans heeft om via de tiende plaats de  play-offs  te halen. Wel voelen zij de hete adem van De Graafschap in de nek. In FC Eindhoven treft SC Cambuur een ploeg waartegen in het verleden geregeld puntenverlies in eigen huis werd geleden. Rekening houdende met de mogelijkheid dat onze trainers wellicht tactisch nog iets uitproberen en het moeten halen van tenminste een punt voor Eindhoven is mijn prognose  bij de laatste reguliere thuiswedstrijd een 2-2- gelijkspel.”

Uitslag: 2-2

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Foto: www.dijksfotografie.com