058-2963300
Hampie VS Rein: Hoe denken onze ereleden over SC Cambuur – FC Oss?

Hampie VS Rein: Hoe denken onze ereleden over SC Cambuur – FC Oss?

21 oktober 2016, 13:04

Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries nemen het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Onderstaand de prognoses voor het duel tussen SC Cambuur en FC Oss.

Hampie Bakker:

Vanavond staan we na een roerige week weer tegen één van de 10 zuidelijke clubs t.w. FC Oss die hun prestaties gelijk als die van ons nog niet bijzonder zijn. Met de resultaten in uitwedstrijden  hebben we beiden hetzelfde probleem; zij speelden één maal gelijk en wij wonnen één keer. Het scorend vermogen is nagenoeg hetzelfde ; zij 15 en wij 13. In de tegendoelpunten  is een verschil t.w. zij 28 en wij 15. De trainer van FC Oss is een oud-speler van SC Cambuur, namelijk Francois Gesthuizen, die in de seizoenen 2000-2002 37 wedstrijden in onze selectie speelde. Gezien ons overwicht in de meeste wedstrijden zal dan toch eens de ommekeer in een betere afronding moeten komen. Ik heb dan ook vertrouwen in een goede afloop voor ons en verwacht een 3 – 0 overwinning.

Uitslag: 3-0

Rein de Vries:

Na een bewogen weekeinde, met helaas opnieuw een teleurstellend resultaat van onze club vanavond weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen. SC Cambuur moet in staat zijn om de Ossenaren met een nederlaag terug te sturen naar Brabant. De vorige speelronde kwam FC Oss met aantrekkelijk voetbal tegen RKC-Waalwijk met 2-0 voor om vervolgens met 2-5 te verliezen. In de bekerwedstrijd tegen Feyenoord speelden ze een verrassend sterke wedstrijd die ze uiteindelijk ruim verloren, maar zelfs kansen hadden op een veel beter resultaat. Ik verwacht vanavond een leuke wedstrijd waarin SC Cambuur met 4-1 gaat winnen.

Uitslag: 4-1

Tussenstand: 2-2

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Vanavond aanwezig zijn in het Cambuur Stadion? Kaarten koop je de hele dag in de Fanshop of hier in de Online Kaartverkoop.

Foto: www.dijksfotografie.com