058-2963300
HAMPIE VS REIN | Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – Fortuna Sittard?

HAMPIE VS REIN | Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – Fortuna Sittard?

10 februari 2017, 14:11

Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries nemen het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Onderstaand de prognoses voor het duel tussen SC Cambuur en Fortuna Sittard.

Hampie Bakker:
“Na de teleurstellende wedstrijd tegen De Graafschap zal er vanavond tegen Fortuna Sittard heel wat moeten gebeuren  om alles weer recht te zetten om het goede voetbal van de laatste wedstrijden weer te hervinden. Fortuna Sittard dat maandag j.l. een overtuigende overwinning op Jong Ajax 5-2 behaalde is onder de nieuwe trainer Sunday Oliseh  en met enkele nieuwe spelers waaronder  Sjoerd Ars beter gaan voetballen. Er is veel gezegd over het spelen op kunstgras, maar als ik dan de erbarmelijke toestand van het grasveld van De Graafschap aanschouw en zo zijn er meer, dan verkies ik toch het constante voetbal op kunstgras. Het zal vanavond  zeker niet een gemakkelijke wedstrijd worden, naar ik verwacht tegen een stug verdedigend tegenstander, voorzie ik toch een moeizaam behaalde overwinning van 2 – 1.”

Uitslag: 2-1

Rein de Vries:
“Na de uitstekende wedstrijd van vorige week vrijdag tegen Helmond Sport volgde afgelopen maandag een zeer teleurstellende wedstrijd van onze kant tegen De Graafschap. Zulke verschillen zijn moeilijk verklaarbaar. Overigens zijn in de Jupiler League vreemde uitslagen aan de orde van de dag. Wij verliezen van Jong Ajax, terwijl laatstgenoemde ploeg afgelopen maandag met maar liefst 5-2 onderuit gaat tegen de tegenstander van vanavond. Fortuna Sittard voortgekomen uit Fortuna ’54 en Sittardia is toch een club met de meest vreemde uitslagen. In Sittard verloren wij kansloos met 3 -0, dus onze jongens hebben zeker wat goed te maken. Natuurlijk moet ook revanche worden genomen voor de slechte prestatie van afgelopen maandag. SC Cambuur moet de draad weer oppakken en het frivole spel van de laatste weken weer op de mat leggen. Het is vanavond koud in het stadion, de spelers kunnen er voor zorgen dat het publiek toch warm wordt. Ik ga er van uit dat de rare nasmaak van maandag wordt weggespoeld en voorspel een 4-1 overwinning voor SC Cambuur.”

Uitslag: 4-1

Tussenstand: 16-12

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Foto: www.dijksfotografie.com