058-2963300
Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – Helmond Sport?

Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – Helmond Sport?

3 februari 2017, 13:45

Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries nemen het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Onderstaand de prognoses voor het duel tussen SC Cambuur en Helmond Sport.

Tussenstand: 15-11

Hampie Bakker:
“Vanavond wederom een tegenstander met een oud-speler van SC Cambuur als trainer. Namelijk Roy Hendriksen die hier speelde  van 1995 – 1999. Onze tegenstander speelde j.l. vrijdag een moeizame wedstrijd 1 -2 tegen Achilles’29, die enige tijd met 10 man speelde en in blessuretijd het winnende doelpunt scoorde. Overigens staat Helmond Sport vrijwel gelijk met ons n.l. 1 punt meer en laten de verder behaalde cijfers ook een bijna gelijk beeld zien. Een minder goed gespeelde wedstrijd van onze tegenstander geeft nog geen waarborg voor een gemakkelijk resultaat. Dus waakzaamheid en volle inzet is geboden. Na het afgelopen succesvolle programma met 3 wedstrijden in een korte periode staat ons nu wederom een drukke tijd te wachten. Na vanavond op maandag a.s. naar De Graafschap met  op scherp staande trainers voor het behalen van resultaat en volgende week vrijdag dan weer thuis tegen Fortuna Sittard. Mijn inziens belooft het vanavond van beide zijden een enerverend aanvallende wedstrijd te worden waar bij ik ons toch de  betere kansen toe denk en derhalve een overwinning verwacht van 3 – 1.”

Uitslag: 3-1

Rein de Vries:
“Vanavond Helmond Sport op bezoek in Leeuwarden. Een club die wisselvallig presteert. Na een moeizame start van de competitie, met o.a. een nederlaag op eigen veld nota bene tegen Achilles ’29 (de enige overwinning van de Groesbekers deze competitie) heeft de equipe van oud-Cambuurspeler Roy Hendriksen een stevig herstel ingezet. Wij verloren op sportpark De Braak met 1-0 van de Helmonders. Een score die niet in overeenstemming was met het wedstrijdbeeld. SC Cambuur domineerde bijna de gehele wedstrijd maar de uitblinkende doelman wist zijn doel schoon te houden. Overigens is dat bijna wekelijks de uitblinker bij Helmond Sport. Onze jongens gaven met name voor de rust een demonstratie van hoge-school voetbal weg. De vele korte combinaties door het centrum deed mij soms denken aan FC Barcelona. Als wij gesteund door onze fanatieke aanhang hetzelfde spel kunnen spelen moet het mogelijk zijn revanche te nemen voor de onterechte nederlaag in Brabant. Mijn prognose is een 3-1 overwinning voor SC Cambuur.”

Uitslag: 3-1

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Foto: www.dijksfotografie.com