058-2963300
Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – Jong Ajax?

Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – Jong Ajax?

2 december 2016, 10:59

Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries nemen het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Onderstaand de prognoses voor het duel tussen SC Cambuur en Jong Ajax.

Hampie Bakker:
“Na de overtuigende 0 – 3 overwinning van afgelopen maandag op Telstar hoor ik onze enthousiaste aanhang zingen “We komen er aan”. We zullen hen vanavond ook weer nodig hebben tegen een geduchte tegenstander als  Jong Ajax. Niet iedereen  is blij met deelname van Jong elftallen, doch indien de clubs verplicht zouden worden ook op dezelfde dag als de andere clubs te spelen en niet op een ander tijdstip i.v.m. het moment van spelen van hun 1e selectie kan ik er vrede mee hebben. Zo voorkomt men competitievervalsing. Derhalve is een voorspelling door de wisselende samenstelling van de tegenstander niet eenvoudig. Jong Ajax scoort met 42 doelpunten gemakkelijk en heeft met 23 tegen goals bijna evenveel tegen als SC Cambuur met 21. Aanvallend voetbal is dan ook te verwachten. Met de steun van onze twaalfde man verwacht ik een  3 – 2 overwinning.”

Uitslag: 3-2

Rein de Vries:
“Vanavond het duel tegen het technisch zeer vaardige Jong Ajax. Moeilijk om een prognose te geven. Immers met welke spelers treden de Amsterdammers aan? Na de vierde opeenvolgende zege hebben onze jongens onder leiding van Sipke Hulshoff en Arne Slot behoorlijk wat vertrouwen gekweekt zodat de wedstrijd tegen het door onze voormalige speler, manager en korte tijd trainer, Marcel Keizer,  toch met veel vertrouwen  tegemoet kan worden gezien. Mijn verwachting is een open wedstrijd waarbij wij de vermoedelijk technisch betere spelers van Jong Ajax met mannelijk voetbal een nederlaag moeten kunnen toebrengen. Ik verwacht een leuke wedstrijd met een 3-2 overwinning voor SC Cambuur.”

Uitslag: 3-2

Tussenstand: 8-9

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Foto: www.dijksfotografie.com