058-2963300
Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – Jong Utrecht?

Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – Jong Utrecht?

9 december 2016, 11:53

Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries nemen het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Onderstaand de prognoses voor het duel tussen SC Cambuur en Jong FC Utrecht.

Hampie Bakker:

“Vanavond de laatste thuiswedstrijd tegen een Jong elftal. Tegen Jong PSV werd het een gelijkspel en tegen Jong Ajax vorige week vrijdag een sneu verlies. Afgaande op de stand van Jong FC Utrecht en hun verrichtingen in uitwedstrijden zou het voor SC Cambuur mogelijk moeten zijn om vanavond een goed resultaat te behalen. Onze tegenstander staat namelijk op een 18e plaats en in uitwedstrijden werd slechts 2 maal gelijk gespeeld. Niets is echter logisch in voetbal, maar toch durf ik te stellen dat we vanavond kunnen winnen en dat doen ook. Mijn verwachting is derhalve dat we een 3 – 0 overwinning zullen behalen.”

Uitslag: 3-0

Rein de Vries:

“Afgelopen vrijdag helaas een nederlaag tegen Jong  Ajax. Het scheelde ons drie punten tegen een ploeg die verder voor spek en bonen mee doet. Immers promoveren kunnen ze niet. Het positiespel van de jonge Ajacieden en de technische bagage was trouwens prima verzorgd. De noodzakelijke wissel bracht onze organisatie uit evenwicht. Bovendien had de scheidsrechter een paar beslissingen die voor ons behoorlijk nadelig waren. Vanavond dus de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Een wedstrijd die onze jongens moeten winnen om de aansluiting met de (sub)top niet te verliezen. Er mag natuurlijk niet sprake zijn van onderschatting. Mijn verwachting is dat het duo Sipke Hulshoff en Arne Slot onze jongens weer op scherp zetten en met niets minder dan een overwinning tevreden zijn. Ik verwacht een 4-1 overwinning voor SC Cambuur.”

Uitslag: 4-1

Tussenstand: 8-9

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Foto: www.dijksfotografie.com