058-2963300
Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – MVV?

Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – MVV?

23 februari 2017, 9:22

Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries nemen het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Onderstaand de prognoses voor het duel tussen SC Cambuur en MVV Maastricht.

Tussenstand: 16-12

Hampie Bakker:
“De wedstrijd van vanavond tegen MVV Maastricht is vooral belangrijk voor de bezetting van een hogere plaats op de competitiestand  en voor het behalen van de 3e periodetitel. Bij winst kan SC Cambuur gelijk komen met MVV dat 47 punten heeft en op de 4e plaats staat. Het behalen van de periodetitel is een ingewikkelde zaak geworden en wellicht moeilijk te veroveren. Om deze titel te behalen moet er in ieder geval de 2e plaats  in de periodestand bereikt zijn. VVV is al eerste en wordt Jong Ajax 2e dan  komt het startbewijs van de 3e periode voor de Play-Offs beschikbaar via  de eindrangschikking. Het resultaat van Jong Ajax in de thuiswedstrijd tegen Eindhoven  is dan ook belangrijk voor de titel in de 3e periode. De uitwedstrijd tegen MVV werd met 2 – 1 verloren. De laatste wedstrijd speelde MVV 0 – 0 thuis tegen Eindhoven, waarvan het laatste kwartier met 10 man. Beide elftallen wonnen 13 keer; SC Cambuur  speelde 4 en MVV 8 maal gelijk. MVV heeft een moeilijk te passeren verdediging met slechts 24 doelpunten tegen. Toch houd ik het op een kleine overwinning van 2 – 0.”

Uitslag: 2-0

Rein de Vries:
“Na het mooie resultaat van onze club afgelopen weekend bij Almere City FC vanavond de wedstrijd tegen MVV Maastricht. Een club die de laatste weken  puntjes morst. In Maastricht hebben we ongelukkig en geheel onnodig met 2-1 verloren. Er moet dus vanavond wat rechtgezet worden. Als wij de focus op deze wedstrijd zetten en niet te veel met de bekerkraker tegen AZ bezig zijn reken ik op drie punten voor SC Cambuur. Met een weer bijna fitte selectie kan het duo Sipke en Arne het elke tegenstander  moeilijk maken. Samen met onze fanatieke aanhang reken ik vanavond op het nodige spektakel in het hopelijk zeer goed gevulde Cambuurstadion. In een boeiende wedstrijd verwacht ik een 2-1 overwinning voor onze club.”

Uitslag: 2-1

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Foto: www.dijksfotografie.com