058-2963300
Hampie VS Rein; Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – NAC Breda?

Hampie VS Rein; Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – NAC Breda?

23 november 2016, 15:58

Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries nemen het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Onderstaand de prognoses voor het duel tussen SC Cambuur en NAC Breda.

Hampie Bakker:

“Wederom bezoek van een tegenstander met een oud-speler van SC Cambuur als trainer. Marinus Dijkhuizen welkom met NAC Breda. Hij speelde 2 perioden bij ons van 1996-1999 en van 2006-2008 in 154 officiële wedstrijden en scoorde daarin als spits 47 doelpunten. NAC Breda is voor ons altijd een sterke tegenstander geweest en heeft ons tot weinig overwinningen geleid. Onze prestaties in de laatste wedstrijden geven echter reden om daar verandering in aan te brengen. De iets andere speelwijze en een meer uitstralend vertrouwen geeft ons meer zekerheid op succes. NAC speelde de laatste wedstrijd thuis gelijk tegen VVV 0-0. Met 3 thuis- en 4 uitoverwinningen en 3 thuis gelijke spelen is hun puntenaantal thuis en uit in evenwicht met 12 en 12 punten. Ik verwacht met een wederom op de aanval spelend SC Cambuur een 3-1 overwinning.”
Uitslag: 3-1

Rein de Vries:

“Het afgelopen weekend een positieve verrassing in de vorm van een uitoverwinning bij FC Emmen, een club die boven ons staat en bovendien al drie maanden geen thuisnederlaag leed. Vanavond komt NAC Breda op bezoek in Leeuwarden. Net als SC Cambuur een echte volksclub met een hele grote en trouwe aanhang. En club die m.i. evenals onze club in de Eredivisie thuishoort. Het kan niet anders dan dat wij vanavond naar een boeiende wedstrijd gaan kijken. Twee ploegen die allebei voor de winst gaan is mijn verwachting. Ik hoop dat wij een SC Cambuur zien zoals het laatste half uur tegen Volendam. Met de hulp van onze trouwe aanhang moet het mogelijk zijn om de punten in Leeuwarden te houden. Mijn verwachting is een 2-1 overwinning voor SC Cambuur.”
Uitslag: 2-1

Voor het duel tussen SC Cambuur en NAC Breda zijn voor alle tribunes nog kaarten verkrijgbaar. Je koopt ze hier in de Online Kaartverkoop. Graag tot vrijdag!

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Tussenstand: 3-8

Foto: www.dijksfotografie.com