058-2963300
Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – RKC?

Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – RKC?

29 september 2017, 16:57

Ook in het nieuwe seizoen nemen Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Vorig seizoen ging Hampie er met de bloemen vandoor, dus laatstgenoemde zal gebrand zijn om dit jaar de overwinning te pakken. Onderstaand de prognoses voor het duel tussen SC Cambuur en RKC Waalwijk.

Hampie Bakker:
“Na 4 competitiewedstrijden en 1 bekerwedstrijd uit te hebben gespeeld eindelijk weer eens een  thuiswedstrijd. RKC Waalwijk speelde echter 4 maal en een bekerwedstrijd thuis. RKC behaalde in de laatst gespeelde wedstrijd een goed resultaat door voor de beker Sparta Rotterdam met 1-0 te verslaan. Ook SC Cambuur deed van zich spreken door voor de beker uit van Helmond Sport  met 1-5 te winnen. Dat onze tegenstander van vanavond tot nu toe nog geen wedstrijd heeft gewonnen geeft niet aan dat het een gemakkelijke wedstrijd zal worden. De 3 gelijk gespeelde wedstrijden geven aan dat RKC een niet te onderschatten team mag zijn. In de laatst gespeelde wedstrijden heeft SC Cambuur goed gepresteerd en verwacht mag worden dat het team steeds beter op elkaar in gespeeld zal raken en dat we door deze opgaande lijn nog zeker wat moois mogen verwachten.  Frappant te vermelden dat zowel onze laatste thuis wedstrijd als die van RKC  tegen Jong Utrecht was en met een gelijke uitslag van 2 – 2 een precies hetzelfde score verloop had. Ik acht ons toch sterker en verwacht een 2-0 overwinning.”

Uitslag: 2-0

Rein de Vries:
“Na de uitstekende resultaten van onze club in de competitiewedstrijden tegen Go Ahead Eagles-uit en MVV-uit en tussendoor nog de afgetekende winst in het bekerduel bij Helmond Sport spelen onze jongens eindelijk weer eens een thuiswedstrijd. Het door oud- Cambuur-speler  Peter van den Berg getrainde RKC-Waalwijk komt op bezoek in Leeuwarden en gezien de stand op de ranglijst moet het mogelijk zijn de gasten op een nederlaag te trakteren. Natuurlijk zal het geen walk-over worden. De gasten uit Waalwijk wisten immers in het  bekertoernooi Eredivisionist Sparta Rotterdam uit te schakelen. Ook wisten zij, in Amsterdam nog wel, Jong Ajax op 1-1 te houden, een ploeg waar wij met 1-2 van hebben verloren. We zijn dus gewaarschuwd. Het is te hopen dat het publiek, in tegenstelling tot het door omstandigheden, rommelige duel tegen Jong FC Utrecht, weer eens een leuke, boeiende wedstrijd krijgt te zien in een goedgevuld Cambuurstadion. Ik reken in ieder geval op een leuke wedstrijd en hou het op een 3-1 overwinning van SC Cambuur.”

Uitslag: 3-1

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Foto: www.dijksfotografie.nl