058-2963300
Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – VVV?

Hampie VS Rein: Hoe denken onze Ereleden over SC Cambuur – VVV?

12 januari 2017, 9:47

Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries nemen het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Onderstaand de prognoses voor het duel van aanstaande vrijdag tussen SC Cambuur en VVV-Venlo (20.00 uur)

Tussenstand: 14-10

Hampie Bakker:

“Vandaag de aftrap van het tweede gedeelte van de Jupiler League 2016-2017. Het begin hiervan was voor ons niet optimaal; althans het eerste gedeelte hiervan niet, doch na de trainerswissel is het duo Sipke Hulshoff/Arne Slot er in geslaagd het tij te doen keren met goede overwinningen en aantrekkelijker spel. Ons trainingskamp in Spanje met een gelijkspel tegen Vitesse heeft de onderlinge band zeker versterkt. VVV-Venlo heeft in eigen land een trainingskamp gehouden met een afgelaste oefenwedstrijd  tegen FC Utrecht. De eerste wedstrijd van de terugkeer in de Jupiler League begon voor ons met een 2-1 nederlaag tegen VVV Venlo in een gelijk opgaande wedstrijd. Onze tegenstander heeft 41 punten met een doelsaldo van 35-13 en die van ons met 30 punten en een doelsaldo van 33-28. Gescoorde doelpunten vrijwel gelijk; tegendoelpunten in ons nadeel. Ik verwacht een optimaal gemotiveerd SC Cambuur en een overwinning van 2-1.”

Uitslag: 2-1

Rein de Vries:

“Vanavond het duel van onze club tegen de koploper, VVV-Venlo. Na de degradatie van de Noord Limburgers hebben zij steeds bovenin meegedraaid. Het afgelopen seizoen als tweede geëindigd. Het bewijs dat het een prima ploeg is.  In de Play-Offs door het als vijfde eindigende Go Ahead Eagles uitgeschakeld voor promotie. De laatste wedstrijden voor de winterstop heeft SC Cambuur laten zien dat de vorm uitstekend is, met als hoogtepunt natuurlijk de bekerwinst op Ajax. En als je met zoveel vertrouwen als tegen Ajax speelt moet je in staat zijn om drie punten in te lopen op VVV-Venlo. Ik reken op een boeiende wedstrijd met een eindstand van 3-1 voor SC Cambuur.”

Uitslag: 3-1

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Foto: www.dijksfotografie.com