058-2963300
Hampie VS Rein: Wat zijn de prognoses van onze Ereleden voor vanavond?

Hampie VS Rein: Wat zijn de prognoses van onze Ereleden voor vanavond?

21 april 2017, 10:49

Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries nemen het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Onderstaand de prognoses voor het duel tussen SC Cambuur en RKC Waalwijk.

Tussenstand: 19-15

Hampie Bakker:
“Na een bijzonder productief weekend met 2 overwinningen en puntenverlies van onze concurrenten kan SC Cambuur vanavond in de laatste wedstrijd van de 4e periode de titel binnen halen. Onze tegenstander RKC uit Waalwijk kan vreemd genoeg belang hebben bij onze winst. Dat betekent namelijk dat RKC Waalwijk op de ranglijst op voldoende punten voorsprong van De Graafschap blijft om op grond daarvan aan de nacompetitie te mogen deelnemen. RKC Waalwijk verloor de afgelopen week thuis van VVV ( 1 – 2) en speelde gelijk ( 1 – 1) tegen Almere. Van de 35 gespeelde wedstrijden won RKC Waalwijk thuis 6 en uit 8 keer; speelde thuis 4 en uit 4 keer gelijk; er werd thuis 6 en uit 7 maal verloren. De thuis en uit resultaten zijn  vrij evenwichtig. Peter van den Berg is de trainer van RKC Waalwijk en oud-speler van SC Cambuur. In 1995 – 1997 speelde hij 54 wedstrijden in het geel blauwe shirt. Ik verwacht vanavond een toch wel gelijk opgaande wedstrijd die met 2 – 0 door ons zal worden gewonnen.”

Uitslag:  2-0

Rein de Vries:
“Iedereen die onze mooie club een warm hart toedraagt heeft een uitstekend paasweekend gehad. Eerst een ruime overwinning op Telstar, gevolgd door een zakelijke overwinning op Jong FC Utrecht. Laatstgenoemde club hield bijvoorbeeld VVV-Venlo thuis nog op 0-0. Dus ook nu weer alle complimenten voor spelers en technische staf om zo’n wedstrijd, die toch lastig is, ook weer te winnen. Vanavond kan SC Cambuur bij winst op het dit seizoen zeer wisselvallig spelende RKC Waalwijk, de meest ideale uitgangspositie bereiken, en bovendien zorgen voor een flinke grijns op het gezicht van de penningmeester. Bovendien kunnen Sipke Hulshoff en Arne Slot spelers met pijntjes helemaal fit laten worden. Met nog drie wedstrijden te gaan speelt RKC-Waalwijk nog voor een plaats in de Play-Offs. Omdat het binnenhalen van de vierde  periodetitel vanavond mogelijk is verwacht ik veel supporters. Mijn verwachting is een 4-1 overwinning voor SC Cambuur.”

Uitslag: 4-1

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Foto: www.dijksfotografie.com