058-2963300
Hampie VS Rein: Wat voorspellen onze Ereleden?

Hampie VS Rein: Wat voorspellen onze Ereleden?

30 maart 2018, 15:12

Ook dit seizoen nemen Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur weer tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Vorig seizoen ging Hampie er met de bloemen vandoor, dus laatstgenoemde zal gebrand zijn om dit jaar de overwinning te pakken. Onderstaand de prognoses voor het duel tussen SC Cambuur en FC Volendam.

Hampie Bakker:
“Na het onnodige verlies tegen Fortuna Sittard wacht ons een belangrijk weekend met 2 thuiswedstrijden. Vandaag tegen FC Volendam en maandag a.s. tegen FC Eindhoven. Wil ons team de nacompetitie nog halen dan is dit de mogelijkheid om in deze thuis wedstrijden de volledige punten te behalen. Volendam heeft met 39 punten hetzelfde aantal als  SC Cambuur en staat op de 14e plaats. Van de 31 gespeelde wedstrijden hebben zij er 11 gewonnen, 8 thuis en 3 uit, 6 gelijk gespeeld, 4 thuis en 2 uit en verloren zij 14 wedstrijden, waarvan 4 thuis en 10 uit.  Thuis werd dus het beste resultaat behaald. Hun doelsaldo is 48 – 55; ten opzichte van ons betekent het dat zij 8 meer scoorden maar 10 meer tegen kregen. In alle vorige ontmoetingen hebben we in de FC Volendam een goed spelende technische tegenstander gehad en ik verwacht dan ook niet dat zij overwegend defensief  zullen gaan spelen. De uit resultaten van hun zijn minder positief. Ik verwacht een overwinning van 2-1.”

Uitslag: 2-1

Rein de Vries:
“Na het paasweekend zal duidelijk zijn of wij nog kans maken op de Play-Offs. Immers twee keer winnen en er is weer alle kans op de Play-Offs. Eerst de wedstrijd tegen FC Volendam. Een elftal wat na een moeizame start, net als SC Cambuur 39 punten heeft en het plaatsen voor het competitietoetje ook nog in zicht heeft. Beide ploegen zullen m.i. dan ook voor de volle winst gaan spelen en daarom mag er een open wedstrijd worden verwacht. In het verleden waren de duels tegen de wijdbroeken altijd leuke wedstrijden en ook vanavond mag dat worden verwacht. FC Volendam is een ploeg wat altijd technisch verzorgd voetbal speelt en omdat wij het ook niet moeten hebben van fysiek voetbal mag de toeschouwer een wedsstrijd verwachten waarin beide clubs de nodige kansen zullen krijgen. Ik reken op een gretig SC Cambuur wat voor eigen publiek laat zien te willen strijden voor de punten. Mijn voorspelling is een 3-1 overwinning voor SC Cambuur.”

Uitslag: 3-1

Tussenstand: 18-15

De puntentelling is als volgt:
Uitslag goed: 5 punten
Verschil in doelpunten goed: 3 punten
Winnaar goed: 1 punt

Foto: www.dijksfotografie.nl