058-2963300
Hampie VS Rein: Wat voorspellen onze ereleden?

Hampie VS Rein: Wat voorspellen onze ereleden?

22 september 2016, 10:26

Ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries nemen het elke thuiswedstrijd van SC Cambuur tegen elkaar op om te bepalen wie van de heren de beste voorspeller is. Onderstaand de prognoses voor het duel van vrijdagavond (20.00 uur) tussen SC Cambuur en Achilles ’29.

Hampie Bakker:

“We spelen vanavond voor de eerste maal in competitieverband tegen Achilles’29, dat in het seizoen 2013/14 tot het Betaalde Voetbal is toe getreden. De in Groesbeek geboren Arno Arts, die van 1994 tot 1997 bij SC Cambuur, speelde is zijn voetbalcarrière in de jeugd van onze tegenstander begonnen.  Dat Achilles’29 onderaan staat houdt zeker niet in dat het voor SC Cambuur een gemakkelijke wedstrijd zal worden. Ook ons team speelt daarvoor tot nu toe te wisselvallig, alhoewel er in de laatste thuiswedstrijden goed gespeeld werd. Doch uitgaande van ieders doelsaldo, SC Cambuur min 1 en Achilles’29 min 10, het aanvallende spel van ons in de laatste thuiswedstrijden met 4 doelpunten in de laatste wedstrijd en met weinig tegen goals houd ik het op een ruime overwinning van 3 -0”.

Uitslag: 3-0

Rein de Vries:

“Vanavond Achilles ’29 op bezoek in Leeuwarden. In tegenstelling tot het vorige seizoen komen zij nu moeilijk uit de startblokken. Bij de Groesbekers staat een oud-Cambuurspeler op de goal in de persoon van Robert te Loeke. Trouwens, ook van de competitiestart van SC Cambuur had menig supporter meer verwacht. Na het flitsende spel van onze club tegen Almere City FC volgde afgelopen vrijdag een enorme deceptie door de onverwacht zware nederlaag bij Fortuna Sittard. SC Cambuur heeft dus vanavond  wat goed te maken. Ik verwacht derhalve een erg gretig  SC Cambuur die in eigen huis het verlies van vorige week vrijdag rechtzet door met 4-1 te winnen van Achilles ’29”.

Uitslag: 4-1

Foto: www.dijksfotografie.com