058-2963300
Haze&Finn steekt selectie 1e elftal en beloften in het nieuw

Haze&Finn steekt selectie 1e elftal en beloften in het nieuw

5 september 2019, 15:19

De spelers van het eerste elftal en de beloften lopen er weer keurig bij! Haze&Finn is de nieuwe kledingpartner van SC Cambuur en heeft gezorgd voor trendy, casual kleding voor rondom wedstrijden en bij andere evenementen. Zo lopen de spelers er als één geheel bij.

Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, is blij met Haze&Finn als nieuwe partner: “We willen de club goed verkopen, zowel binnen de lijnen als buiten de lijnen. Het is dus belangrijk dat we er als Cambuur representatief bij lopen. Met Haze&Finn voor de spelers en Jan Eringa Kleding voor directie, personeel en staf hebben we dit uitstekend gewaarborgd.”

Over Haze&Finn
HAZE&FINN is een trendy modelabel voor mannen dat sinds 2014 in ANTWERPEN wordt ontworpen. Haze en Finn zijn authentieke namen van HUSKY’S, de term waarmee Engelse scheepvaarders in 1852 de typische sleehonden van de Eskimo’s bedachten. De merknaam “Haze&Finn“ verwijst naar de authentieke waarden van het leven in het NOORDPOOLGEBIED. Het logo is een eerbetoon aan de POOLSTER. De collectie getuigt van een tijdloos design en is mooi in zijn eenvoud. De stoffen en materialen zijn van een hoge kwaliteit en supercomfortabel (stretch & easy iron). Een BELGISCH MERK met een unieke prijs/kwaliteitverhouding.

Kijk voor meer informatie over Haze&Finn op www.hazefinn.com en/of check onze store locator voor verkooppunten bij u in de buurt!

Foto’s: www.cambuurimages.nl