058-2963300
Stemperiode Voetbal Geeft Prijs verlengd: help Who’s the Hero aan deze titel!

Stemperiode Voetbal Geeft Prijs verlengd: help Who’s the Hero aan deze titel!

4 juni 2023, 10:33

Na het binnenhalen van de titel beste ‘Maatschappelijk Project Eredivisie’ afgelopen seizoen (2021/2022) met het project de Cambuur Dreamschool is onze maatschappelijke stichting Cambuur Verbindt wederom in de race voor een geweldige prijs. Het project Who’s the Hero? is namelijk genomineerd voor de Voetbal Geeft Prijs seizoen 2022/2023!

Met de Voetbal Geeft Prijs daagt de VriendenLoterij jaarlijks de achttien Eredivisieclubs uit om een vernieuwend en ook impactvol maatschappelijk project op te zetten. Er zijn in totaal tien projecten geselecteerd die allen kans maken om de Voetbal Geeft Prijs 2022/2023 te winnen. Samen met een vakjury zal bepaald worden welk project de prijs pakt en een VriendenLoterij-cheque ter waarde van liefst € 50.000,- (winnaar), € 30.000,- (tweede) of € 20.000,- (derde) wint.

En dus hebben we jullie massale hulp weer nodig Cambuur-supporters! Stem vanaf heden hier op Who’s the Hero? en hiermee maak je bovendien kans op twee seizoenkaarten van SC Cambuur. De stemperiode loopt door tot en met zondag 11 juni en de winnaar(s) van de Voetbal Geeft Prijs wordt vervolgens later in deze maand bekend gemaakt.

Over Who’s the Hero
Het project Who’s the Hero? richt zich op de vraag: wanneer ben je eigenlijk een held? Het is belangrijk om te beseffen dat je geen held bent en zeker niet stoer als je je misdraagt. Dit gedrag kan namelijk ernstige gevolgen hebben voor je toekomst. SC Cambuur en Cambuur Verbindt willen daarom het gesprek en de confrontatie aangaan met jongeren die direct of indirect betrokken waren bij ongeregeldheden zoals het gooien van vuurwerk. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën, zoals virtual reality, om bewustwording te creëren en gedragsverandering te stimuleren.

Namens iedereen bij SC Cambuur en Cambuur Verbindt, alvast ontzettend bedankt voor het stemmen!

Foto: Cambuur Media