058-2963300
Henk de Jong: “Willen ons graag revancheren morgen”

Henk de Jong: “Willen ons graag revancheren morgen”

23 januari 2020, 16:42

Het zit SC Cambuur vooralsnog niet mee in 2020. Op bezoek bij TOP Oss liepen de geel-blauwen afgelopen vrijdag, ondanks een overvloed aan kansen, tegen een 3-2 nederlaag aan. De teleurstelling en frustratie hebben echter inmiddels plaats gemaakt voor focus op het volgende treffen, morgen wacht namelijk het duel in eigen huis tegen het Jong FC Utrecht van oud-trainer René Hake.

Tijdens het gebruikelijk persmoment na afloop van de donderdagtraining blikte Henk de Jong samen met de aanwezige journalisten nog even terug op de avond in Oss. “Het is te bizar dat we zoveel opgelegde kansen krijgen, maar de wedstrijd vervolgens wel verliezen. Een 2-10 had zeker geen gekke einduitslag geweest. Tegelijkertijd vind ik wel dat het bij ons achterin wel wat scherper mag, want we geven de doelpunten te makkelijk weg.”

“We zijn ons ervan bewust dat we momenteel in een mindere fase zitten, dat is niet gek en overkomt de alle ploegen gedurende een seizoen”, aldus De Jong. “Gelukkig zijn mijn jongens zelfkritisch en weten we als groep goed waar het hem momenteel aan schort. Laat het dan ook duidelijk zijn dat we ons graag willen revancheren morgen.”

Dit moet gebeuren tegen de beloften van FC Utrecht, die na een sterke seizoensstart iets zijn teruggezakt op de ranglijst. De Jong: “Ze hebben zeker een goede ploeg met fysiek sterke spelers die individueel steeds beter worden gedurende een seizoen. Het wordt zeker geen gemakkelijke opgave, maar deze wedstrijd willen we heel graag winnen.”

De aftrap van SC Cambuur – Jong FC Utrecht is morgenavond om klokslag 20.00 uur. Kaarten voor dit duel zijn tot aan het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Ingmar Oostrom verkrijgbaar hier in de Online Kaartverkoop . Daarnaast ben je voor kaarten morgen de gehele dag ook welkom bij de administratie van het Cambuur Stadion en vanaf 18.30 uur bij de loketten op het Cambuurplein (rechts naast de Jumbo).

Foto: www.soccratesimages.com