058-2963300
HET FUNDAMENT: word letterlijk en figuurlijk een steunpilaar van SC Cambuur

HET FUNDAMENT: word letterlijk en figuurlijk een steunpilaar van SC Cambuur

24 augustus 2022, 15:10

Letterlijk en figuurlijk een steunpilaar worden van SC Cambuur. Die kans komt maar één keer voorbij en wel nu tijdens de opstartfase van de bouw van het nieuwe Cambuur Stadion. Met Het Fundament kun je als supporter of sponsor namelijk een heipaal doneren en daarmee help je bouwen aan de Gouden Toekomst die voor ons ligt. Om het nieuwe Cambuur Stadion te dragen worden vele heipalen gebruikt en 196,4 hiervan zijn gereserveerd voor echte clubmensen.

Certificaat
Die schenking blijft natuurlijk niet onopgemerkt, integendeel. Je ontvangt allereerst een officieel certificaat van fundering en op de heipaal die daadwerkelijk de grond in gaat komt een gegraveerd plaatje met jouw (bedrijfs)naam.

Maar dat is nog niet alles, als het nieuwe stadion er eenmaal staat ben jij bovendien de eerste die het van binnen gaat zien, want Het Fundament krijgt een exclusieve rondleiding van de directie zodra het stadion gereed is. Na afloop is dan ook meteen de onthulling van de zichtbare heipaal bij de hoofdingang van het stadion. Hierop zijn alle namen terug te vinden van de deelnemers aan Het Fundament, die daarmee voor de eeuwigheid zichtbaar zijn in het nieuwe stadion.

Eren onze Helden
Het gaat misschien wel beter dan ooit met de club en dat hebben we te danken aan vele supporters, sponsoren, vrijwilligers, spelers en trainers. Een aantal van deze clubhelden eren we door ze onderdeel te laten zijn van Het Fundament. Want dat waren ze, zijn ze en zullen ze altijd blijven. Daarom zijn een aantal heipalen opgedragen aan clubmensen die ons helaas zijn ontvallen. Onder meer Siepie Lijzenga, Chris de Wagt, Hampie Bakker, Carlo de Leeuw, Fritz Korbach en Keimpe Vellinga zullen allen een eigen paal krijgen.

Word onderdeel
Word jij onderdeel van Het Fundament van SC Cambuur? Voor € 999,- help je bouwen aan een Gouden Toekomst. Dat kan als bedrijf, maar ook als (groepje) particulier(en) (met maximaal vier personen voor één heipaal).

> Hier is alle informatie te vinden over dit unieke concept

Foto: Van Wijnen