058-2963300
HET FUNDAMENT: Word letterlijk en figuurlijk een steunpilaar van SC Cambuur

HET FUNDAMENT: Word letterlijk en figuurlijk een steunpilaar van SC Cambuur

4 juli 2022, 13:17

Ons lange wachten wordt beloond: in september 2023 gaat SC Cambuur verhuizen. Van de oost- naar westkant van de stad waar een splinternieuw, multifunctioneel stadion en daarmee een gouden toekomst op ons staat te wachten. Maar voordat het zover is, moet er natuurlijk eerst gebouwd worden en een stevig fundament worden gelegd.

Aanstaande donderdag gaat de eerste paal de grond in en daarmee krijg jij letterlijk de kans om Het Fundament van SC Cambuur te worden!

Sponsor een heipaal, word steunpilaar en vorm Het Fundament
Om het nieuwe Cambuur Stadion te dragen worden vele heipalen gebruikt en 196,4 hiervan zijn gereserveerd voor echte clubmensen. Die palen zijn het fundament van ons nieuwe thuis en als supporter of sponsor van SC Cambuur krijg je nu de unieke kans om zo’n heipaal te schenken en daarmee steunpilaar van Het Fundament van Cambuur te worden.

Certificaat
Die schenking blijft natuurlijk niet onopgemerkt, integendeel. Je ontvangt allereerst een officieel certificaat van fundering en op de heipaal die daadwerkelijk de grond in gaat komt een gegraveerd plaatje met jouw (bedrijfs)naam.

Maar dat is nog niet alles, als het nieuwe stadion er eenmaal staat ben jij bovendien de eerste die het van binnen gaat zien, want Het Fundament krijgt een exclusieve rondleiding van de directie zodra het stadion gereed is. Na afloop is dan ook meteen de onthulling van de zichtbare heipaal bij de hoofdingang van het stadion. Hierop zijn alle namen terug te vinden van de deelnemers aan Het Fundament, die daarmee voor de eeuwigheid zichtbaar zijn in het nieuwe stadion.

Eren onze Helden
Het gaat misschien wel beter dan ooit met de club en dat hebben we te danken aan vele supporters, sponsoren, vrijwilligers, spelers en trainers. Een aantal van deze clubhelden eren we door ze onderdeel te laten zijn van Het Fundament. Want dat waren ze, zijn ze en zullen ze altijd blijven. Daarom zijn een aantal heipalen opgedragen aan clubmensen die ons helaas zijn ontvallen. Onder meer Siepie Lijzenga, Chris de Wagt, Hampie Bakker, Carlo de Leeuw, Fritz Korbach en Keimpe Vellinga zullen allen een eigen paal krijgen.

Word onderdeel
Word jij onderdeel van Het Fundament van SC Cambuur? Voor € 999,- help je bouwen aan een Gouden Toekomst. Dat kan als bedrijf, maar ook als (groepje) particulier(en) (met maximaal vier personen voor één heipaal).

Kijk voor meer informatie op www.hetfundament.cambuur.nl

Foto’s: Van Wijnen