058-2963300
Het weekend van de SC Cambuur Jeugdopleiding (3)

19 april 2022, 15:02

In tegenstelling tot het eerste elftal en de overige vier elftallen van de Jeugdopleiding kwam SC Cambuur O18 afgelopen weekend (zaterdag) wel in actie in competitieverband. Hieronder is een kort verslag van de wedstrijd te vinden.

Fortuna Wormerveer O18 – SC Cambuur O18 (1-1)
“Doordat we niet scherp aan de wedstrijd begonnen, kwamen we al na drie minuten spelen op een 1-0 achterstand in Noord-Holland. Vervolgens hebben we tegen een defensief spelend Fortuna Wormerveer de eerste helft geen kans meer weggegeven en een veldoverwicht gecreëerd. Ondanks vijf opgelegde kansen gingen we uiteindelijk met een 1-1 stand rusten door een rake kopbal van Floris Smand. Ook in het tweede bedrijf bleef het veldoverwicht aan onze zijde, al kreeg Wormerveer wel meteen een reuzenkans, welke echter naast ging. Uiteindelijk kregen we nog een aantal grote doelkansen, maar waren we onfortuinlijk in de afronding en bleef het duel steken op 1-1 en moesten we genoegen nemen met een punt.” – Martijn Barto (examenkandidaat UEFA A Youth tijdens de wedstrijd afgelopen zaterdag)