058-2963300
Hoofdtrainers Jeugdopleiding SC Cambuur seizoen 2021-2022 bekend

Hoofdtrainers Jeugdopleiding SC Cambuur seizoen 2021-2022 bekend

20 april 2021, 12:26

Het seizoen 2020-2021, dat binnen de jeugdopleiding volledig gekenmerkt werd door het coronavirus, loopt richting haar einde. De competities voor de vijf jeugdteams zijn inmiddels definitief stilgelegd, de laatste trainingen worden afgewerkt door de spelers en achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de organisatie voor het nieuwe seizoen.

Een belangrijk onderdeel van dat laatste is het vastleggen van de hoofdtrainers voor de O21, O18, O16, O14 en O12. Met gepaste trots kunnen we jullie dan ook melden dat alle vijf posities voor de nieuwe jaargang zijn ingevuld.

Jeroen Burghout zal voor het 2e seizoen de eindverantwoordelijke zijn bij SC Cambuur O21. Daarbij kijkt hij er vol energie naar uit om eindelijk zonder restricties verder te werken en trainen met zijn spelersgroep.

Bij SC Cambuur O18 zal cultuurbewaker Fedrik Houtstra voor het 2e seizoen de hoofdtrainer zijn. Hiermee komt de teller op negen seizoenen te staan wat betreft zijn betrokkenheid binnen de jeugdopleiding.

In een eerder stadium hebben we al bekend mogen maken dat Rik Reinsma in het seizoen 2021-2022 toegelaten is tot de opleiding UEFA A Youth. Daarnaast zal Rik voor het 2e seizoen de hoofdtrainer van SC Cambuur O16 zijn.

Matthias Frankema is inmiddels ook een vast en bekend gezicht binnen de jeugdopleiding en gaat voor zijn 4e seizoen als hoofdtrainer. In het aankomende voetbaljaar zal hij de eindverantwoordelijke zijn bij SC Cambuur O14.

En ook bij SC Cambuur O12 zal volgend seizoen in de persoon van Jan Hulzinga dezelfde hoofdtrainer als dit jaar voor de groep staan. Technisch manager Foeke Booy spreekt van positief nieuws en continuïteit binnen de jeugdopleiding met het vastleggen van dezelfde vijf hoofdtrainers.

We wensen Jeroen, Fedrik, Rik, Matthias en Jan heel veel succes komend seizoen!

Foto: www.dijksmedia.nl