058-2963300

Bist dou der oek altied?!

25 mei 2018, 15:04

Over het afgelopen seizoen kunnen we kort zijn: zeer teleurstellend. Maar aangezien dat niet meer gaat veranderen moet de knop nu weer om! En het mooie van een volksclub is dat we ‘altied deursette’ en sterker terugkomen!

Je kunt je seizoenkaart verlengen tot woensdag 13 juni 12.00 uur. Na deze datum vervallen alle reserveringen en kunnen we niet meer garanderen dat je vaste plek nog vrij is.

Net als in de vorige jaren is het verreweg het makkelijkst om je seizoenkaart online te verlengen. Hiervoor hebben we een speciale website gemaakt waar je alle informatie kan terug vinden. Je vindt hem onderstaand.

Ga naar www.cambuurseizoenkaart.nl >

Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om je seizoenkaart bij het stadion te verlengen. Hiervoor kun je terecht bij onze medewerkers van de Fanshop (rechts naast de Jumbo op het Cambuurplein). De Fanshop is op maandag van 10.30 tot 17.00 uur geopend en op overige werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Prijzen zijn bevroren en nieuwe pas
Ondanks een mogelijke Btw-verhoging hebben we de prijzen dit jaar opnieuw bevroren. Extra leuk is dat iedereen dit jaar weer een nieuwe pas krijgt en deze is mede ontworpen door één van onze supporters.

Prijzen & Plattegrond
Hieronder vind je de ongewijzigde prijzen van de seizoenkaart. Let op: voor supporters die geboren zijn na 1 juli 2003 geldt het jeugdtarief.