058-2963300
Issa Kallon langer in Leeuwarder dienst

Issa Kallon langer in Leeuwarder dienst

18 februari 2020, 14:30

De handtekening staat! Issa Kallon (24) is ook de komende seizoenen te bewonderen in het shirt van SC Cambuur. Het aflopende dienstverband van de vleugelaanvaller werd vandaag met twee seizoenen verlengd en daardoor staat Kallon tot de zomer van 2022 onder contract in Leeuwarden.

Kallon doorliep de jeugdopleiding van Vitesse, maar debuteerde in augustus 2014 voor FC Utrecht in het betaalde voetbal. Na één seizoen bij FC Emmen maakte hij in augustus 2017 de overstap naar SC Cambuur. Dit seizoen is hij met 6 doelpunten en 8 assists één van de smaakmakers in het team van de koploper van de Keuken Kampioen Divisie.


Technisch manager Foeke Booy is in zijn nopjes met de contractverlenging. “Issa heeft zoveel dreiging en diepgang in zijn spel waardoor hij voor elke verdediging een plaag is. Wij hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we hem graag langer in Leeuwarden willen houden en zijn vooral heel blij dat dit uiteindelijk is gelukt.”

Ook Issa Kallon zelf is blij met de verlenging van de samenwerking. “Heb het enorm naar mijn zin hier en ga elke dag met een glimlach naar de club. We hebben daarnaast een geweldige spelersgroep en mijn band met de staf, en Henk de Jong in het bijzonder, is gewoon heel goed. Kan niet wachten om me nog verder te ontwikkelen en met Cambuur de weg omhoog in te zetten.”

Foto: www.cambuurimages.nl