058-2963300
ITBB als Premium Partner mee naar het nieuwe stadion

ITBB als Premium Partner mee naar het nieuwe stadion

16 juli 2024, 13:12

Niet alleen onder de supporters is de animo voor het nieuwe stadion groot, ook binnen de sponsorgroep wordt reikhalzend uitgekeken naar het eerste seizoen in het Kooi Stadion. Een partij die daar niet bij mag ontbreken is ITBB. Al heel wat jaren is ITBB een even trouw als vast gezicht binnen de club en het stadion en die samenwerking wordt met minstens vijf seizoenen verlengd.

De toppers in techniek met vestigingen in Zwolle, Groningen, Heerenveen en Steenwijk gaan namelijk één van de zestien skyboxen in het nieuwe stadion afnemen en daarnaast zullen ze ook zichtbaar zijn in het nieuwe stadion op de LED-Boarding.

Hiermee mag ITBB zich Premium Partner noemen van de Leeuwarder volksclub en daar is de algemeen directeur van SC Cambuur, Ard de Graaf, uiteraard zeer blij mee. “Het is fantastisch om te zien hoeveel belangstelling er voor het nieuwe stadion is en uiteraard verhuizen we trouwe partners als ITBB graag mee. Ons Nieuwe Thuis biedt nog meer mogelijkheden om elkaar te versterken en daar is de samenwerking met ITBB een prachtig voorbeeld van.”

Over ITBB
ITBB is een allround technische dienstverlener met een breed spectrum aan diensten, innovatieve concepten en integrale oplossingen voor de sectoren utiliteit, industrie, overheid, zorg, onderwijs en woningbouw. Binnen de organisatie verenigt het bedrijf betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. De basis van de klant- en oplossingsgerichte mentaliteit. ITBB onderscheidt zich door verder te kijken dan techniek. Door te focussen op de optimalisering van werkprocessen, het ontwikkelen van synergievoordelen en daarmee aan opdrachtgevers een extra toegevoegde waarde te bieden. Anno 2024 kent het bedrijf vestigingen in Zwolle, Groningen, Heerenveen en Steenwijk.

Voor meer informatie over ITBB, bezoek de website www.itbb.nl.

Op de foto van links naar rechts: Gerhard van der Zee (adjunct-directeur ITBB Group BV), Ard de Graaf (directie SC Cambuur), Jelle Boorsma (algemeen directeur ITBB Group BV) en Harry van der Zee (directie SC Cambuur)