058-2963300
ITBB ook de komende drie seizoenen verbonden aan SC Cambuur als co-sponsor

ITBB ook de komende drie seizoenen verbonden aan SC Cambuur als co-sponsor

22 juli 2021, 10:41

Wederom heugelijk nieuws op commercieel gebied: de ITBB Group BV heeft het co-sponsorschap bij SC Cambuur met maar liefst drie seizoenen verlengd! De toppers in techniek zijn daardoor ook in de Eredivisie van de partij in de Airpress Comfort Gallery en tevens zichtbaar in het stadion met LED-boarding bij iedere wedstrijd en vaste boarding op de Oost-tribune.

“Daar hebben we niet lang over hoeven nadenken”, legt Jelle Boorsma, algemeen directeur bij ITBB, uit. “Onze relatie met SC Cambuur gaat al ruim tien jaar terug en we delen gemeenschappelijke waarden als het gaat om maatschappelijke betrokkenheid, talentontwikkeling en staan voor waar je in gelooft. Daarbij groeien we graag met de club door naar het nieuwe stadion.”

Een instemmende glimlach van Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur. “ITBB is zo’n bedrijf waar we niet alleen trots op zijn omdat ze sponsor van onze club zijn, maar ook omdat het om een hele langdurige en vruchtbare samenwerking gaat. Dat is precies hoe we als club met onze partners willen omgaan; elkaar versterken waar het kan en gaan voor een langdurige relatie.”

Over ITBB
ITBB is een allround technische dienstverlener met een breed spectrum aan diensten, innovatieve concepten en integrale oplossingen voor de sectoren utiliteit, industrie, overheid, zorg, onderwijs en woningbouw. Binnen de organisatie verenigt het bedrijf betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. De basis van de klant- en oplossingsgerichte mentaliteit. ITBB onderscheidt zich door verder te kijken dan techniek. Door te focussen op de optimalisering van werkprocessen, het ontwikkelen van synergievoordelen en daarmee aan opdrachtgevers een extra toegevoegde waarde te bieden. Anno 2021 kent het bedrijf vestigingen in Zwolle, Groningen en Heerenveen.

Voor meer informatie over ITBB, bezoek de website www.itbb.nl.

Foto’s: www.dijksmedia.nl / SC Cambuur

Op de foto van links naar rechts: Jelle Boorsma (algemeen directeur ITBB Group BV), Ard de Graaf (algemeen directeur SC Cambuur) en Gerhard van der Zee (adjunct-directeur ITBB Group BV)