058-2963300
Jamie Jacobs langer in het geel-blauw

Jamie Jacobs langer in het geel-blauw

22 juni 2022, 11:00

SC Cambuur en Jamie Jacobs hebben elkaar alsnog weten te vinden over een langer dienstverband van laatstgenoemde in Leeuwarden. De middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor de duur van één seizoen (met optie voor nog een extra jaar).

De 24-jarige Jacobs streek in de zomer van 2019 neer aan het Cambuurplein en was vrijwel meteen een vaste waarde in het keurkorps van Henk de Jong. Welgeteld 84 officiële optredens later staat de teller op 26 doelpunten en 23 assists. De uit Purmerend afkomstige Jacobs wist in die periode bovendien tweemaal beslag te leggen op de titel in de Keuken Kampioen Divisie en was onderdeel van het beste team ooit van SC Cambuur in de Eredivisie.

Technisch manager Foeke Booy is blij dat Jacobs alsnog langer bij SC Cambuur blijft: “We weten allemaal dat Jamie niet zijn beste half jaar achter de rug heeft, maar we weten ook wat hij kan. Dat heeft hij in de tweeënhalf jaar daarvoor wel bewezen en die Jamie is absoluut een meerwaarde voor bijna elke club in de Eredivisie. Daarnaast is het een speler die altijd energie en vrolijkheid brengt binnen en buiten de lijnen.”

Op naar meer onvergetelijke momenten, Jamie!

Foto: www.dijksmedia.nl