058-2963300

Jamiro Monteiro voor twee seizoenen naar SC Cambuur

6 oktober 2015, 10:26

Middenvelder Jamiro Monteiro speelt de komende seizoenen in het geel-blauw van SC Cambuur. Vanochtend zette hij zijn handtekening onder een contract voor de duur van twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen.

Monteiro begon het seizoen bij Jong SC Cambuur onder leiding van Dennis van der Ree en Arne Slot en maakte daar een dermate goede indruk dat hij op 19 september tegen FC Twente zijn debuut maakte in het eerste elftal. In het verleden kwam de begaafde middenvelder uit voor Sparta Rotterdam (jeugd), FC Dordrecht en het Duitse FC Anker.
LEEUWARDEN, 06-10-2015, SC Cambuur speler Jamiro Monteiro tekent een 2-jarig contract bij SC Cambuur . foto: Henk Jan Dijks
Technisch Directeur Henry van der Vegt: “Als een speler de stap weet te maken van de beloften naar het eerste geeft dat altijd een goed gevoel. Dat wil namelijk zeggen dat er bij Jong SC Cambuur op een zelfde goede manier gewerkt wordt en de afstemming met de staf van het eerste uitstekend is. Jamiro heeft laten zien over veel talent te beschikken en krijgt bij ons alle handvatten aangereikt om zich verder te ontwikkelen. Daar hebben wij gezien zijn kwaliteiten alle vertrouwen in.”

Gefeliciteerd en veel succes Jamiro!

Foto: www.dijksfotografie.com